Скандал с Нова ТВ: Карбовски напусна

42104
Скандал с Нова ТВ: Карбовски напусна

Няма скандал с Нова ТВ, тръгнах си, защото не искам никой да кадрува в предаването ми - бил той уважаван учител или недобър агент. Това заяви днес Мартин Карбовски по повод на напускането на медията, предаде Стандарт нюз.

Вчера стана ясно, че Карбовски си тръгва от телевизията. Най-вероятно той ще отиде в ТВ 7.

Карбовски: Забранете провинцията в София!

Забранете провинцията да идва в София и ще си решите проблемите в Студентски град. Така Мартин Карбовски коментира ситуацията в градче...

"Седем години не съм правил компромис с гостите си. Напоследък, по причини независещи от телевизията, се наложи да направя такива компромиси, което за мен е неприемливо", казва още известният водещ.

"Свикнах върху мен да няма цензура и не бих се примирил дори с малките проблеми, които някой ми налага в моята телевизионна изява. Не съм сигурен, че съм прав в тази война, защото човешката правда пред Господ е като опетнена дреха, но сърцето ми подсказва, че не е редно да търпя компромиси в Нова телевизия", казва още Карбовски. Той благодари на медията за работата, която е имал.

"Благодаря на Силва Зурлева и на продуцентите от "Телеман" и на моя режисьор Николай Русакиев", каза още Карбовски.

Междувременно, от Нова ТВ също благодариха на водещия за работата му в телевизията. От там обаче добавиха, че не са очаровани от начина, по който е напуснал.

"Мартин Карбовски информира Силва Зурлева, че на 31 януари е подписал договор с друга телевизия, считаме тази постъпка за некоректна и неетична, тъй като Нова ТВ има сключен договор с него за предаванията „Отечест-вен фронт” и „Директно Карбовски” до юли 2014 г", обясниха от медията. От там допълват, че решението му е изненадващо, тъй като в последните няколко седмици са се водили преговори за удължаване на съществуващите договори и за нови проекти.
 
От Нова ТВ също информират, че продуцентска къща „Телеман” и екипът, който стои зад създаването на предаванията „Директно Карбовски” и „Отечествен фронт”, остават в медията.

bTV и Нова в поредна захапка за "Господарите"

bTV Media Group установи, че въпреки уверенията на Нова телевизия, че няма да излъчва програма, която копира формата Striscia la Notizi...

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...