Ски сезонът започва

11731
Ски сезонът започва

Днес планинските ни курорти откриват ски сезона 2014/2015 г. с куп атракции, празнична програма и безплатни съоръжения въпреки малкото сняг, предаде Стандарт нюз.

В Пампорово в деня на официалното откриване на сезона всички гости на курорта ще могат да ползват лифтовите съоръжения безплатно.

Инспекторите: Ресторантите в Банско и Разлог са на по-високо ниво тази година

Министерството на икономиката, Комисията за защита на потребителите и Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, съвместно...

Програмата за най-големия празник отново ще бъде изпълнена с атрактивни музикални представления на специално изградена сцена, ще бъдат раздадени специални награди, ще има подготвени още много изненади и за следващия ден - 14 декември.

Откриването на новия зимен сезон ще започне в 12:00 часа.

От 14 до 19 декември "Пампорово" АД обяви намалени цени на лифт картите, които струват 39 лева, а от 20 декември влиза в сила стандартната цена от 53 лева.

Банско също е в трескаво очакване на старта на зимния сезон. Там сезонът стартира с откриването на осем писти. Организаторите са подготвили невероятно зимно празненство за събота.

Започват проверки в зимните курорти

Започват проверки в зимните ни курорти, съобщиха от пресцентъра на Министерство на икономиката (МИ). На 12 декември Министерство на ик...

Изпълненият с атракции, веселие и награди ден ще започне най-рано за амбициозните скиори, които този път ще могат да тестват бързината си на пистата в чисто ново състезание. В 11 часа на Бъндеришка поляна започва състезанието "Влез в отбора на шампиона" - отборно състезание между три отбора по 15 човека, водени от своя капитан - една от трите ски легенди: Стефан Еберхартер, олимпийски и 3-кратен световен шампион; Марк Жирардели, петкратен носител на Световната купа; и Петър Попангелов, 26 пъти шампион на България, с 27 победи във ФИС.

От 13 до 15 ч. ще се провежда поредното, вече четвърто издание на супер популярната игра "Ловци на съкровища", като сред скритите под снега многобройни награди има и ключове за чисто нов автомобил - бижуто Audi A3.

Стартът на зимните забавления в Боровец ще бъде отбелязан с богата програма под надслов "Спорт и традиции". За старта в Боровец ще е министърът на туризма Николина Ангелкова. От "Бороспорт" обаче съобщават, че поради липса на достатъчно сняг по пистите ски зоната и лифтовете няма да работят на 13 декември. Ще работи само кабинковият лифт - безплатно, за всички, които искат да се разходят в планината.

Тази събота и неделя Боровец е домакин на Европейското първенство по кроскънтри - едно от четирите топ състезания в календара на Европейската атлетическа асоциация с участието на над 800 състезатели от 40 държави.

Близо 5000 студенти ще празнуват 8-и декември в зимните курорти

Между 4500 и 5000 студенти ще празнуват 8-и декември в родните зимни курорти. Това съобщи председателят на Института за анализи и оценк...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com