X
 
 

Слави Трифонов си купи телевизия, изборът е интересен

10809 4
Слави Трифонов си купи телевизия, изборът е интересен
Снимка: БГНЕС
Шоуменът-политик е новият собственик на лиценза за излъчване на регионалната ТВ „Стара Загора”, предаде Lupa.bg. Изданието твърди, че медията наскоро получила и лиценз за национален ефир. Информацията изглежда достоверна и заради данни в Търговския регистър.

За предстоящата покупка се е знаело от преди месец, но се изчаквало официалното вписване в Търговския регистър.

ВИДЕО надъхва феновете за новото шоу на Слави

Както стана ясно по-рано днес, Слави Трифонов е новият собственик на лиценза за излъчване на регионалната ТВ „Стара Загора&r...

Фирмата, която оперира зад телевизия „Стара Загора”, е „Статис” АД и тя е собственост на бизнесмена от Стара Загора Дамян Георгиев. Точно преди седмица – на 10 октомври 2019-а, акционерното дружество е сменило борда на директорите и вече начело е един от най-близките хора на Слави – 50-годишният Евгени Маргаритов Димитров - Маестрото. Димитров е посочен и като официален представител. В управата влизат още 44-годишната Ася Тодорова Тодорова и 47-годишната Диана Димитрова Младенова.

Търговският регистър вече е внесъл промените в управата на фирмата зад ТВ „Стара Загора”.

Капиталът на АД-то е 51 000 лева, разпределени в 1500 поименни акции с цена 34 лв., показа още проверката ни. Адресът на фирмата вече е променен на София, пл. "България" 1, НДК, зала 12.

Доскоро зад регионалната медия стояха близкият до БСП адв. Дамян Георгиев (51) и журналистката Станимира Димова Димова (50). Последната няма общо с телевизията от няколко години. Засега няма официална информация каква е стойността на сделката, но според спекулациите ТВ „Стара Загора” е сменила собствеността си срещу 500 000 лева.

Слави Трифонов: Ако искаш власт, показваш среден пръст (ВИДЕО)

Популярният шоумен Слави Трифонов пусна поредния ироничен коментар на своята страница във фейсбук. Повод за него станаха неприлични ...

От екипа на Слави Трифонов вече анонсираха, че телевизията ще смени името си на „7/8” и по план трябва да стартира на 1 ноември 2019-а. Шоуменът вече публикува във своя Facebook профил кратко промо, което завършва с думите: "7/8 TV - силата е истината".

Във визитката на ТВ "Стара Загора" пише, че е национална телевизия със студио в Града на липите и поетите, която с програмата си обхваща широк набор от теми, които засягат аудитория от цялата страна. Програмата стартира през 1996 година. Това е първата информационна телевизия, ориентирана към новини и публицистични предавания в Стара Загора и региона.

Потенциалната аудитория на телевизионната програма на практика обхваща цялото население на територията на България. Телевизия „Стара Загора” може да бъде гледана в мрежите на национални оператори като „Булсатком”, „Близу”, „Тракия Кабел”, „Нетера” и други, както и десетки регионални оператори. Програмата се излъчва на живо в сайта на телевизията, както и в онлайн канали във Facebook и YouTube.

Според осведомени, регионалния офис на телевизия "Стара Загора" ще запази своя тв профил, както и новинарското си съдържание, докато от централното студио в София ще се излъчват само предавания.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Защо тоя дядо има череп на чишката?
 • Пухчо Цистерната 2.1 Пухчо Цистерната преди 1 месец Профил на трол?
  Веселият Роджър един вид "замества по Чл. 64", тоест: Чл. 64. (Изм. - ДВ, бр. 21 от 1990 г., отм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) Участие на трудов договор за заместване на отсъствуващ работник или служител...
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Слави Трифонов си купи телевизия с рубли!
 • българин 1.1 българин преди 1 месец Профил на трол?
  Нищо ново под слънцето, чалгарят продължава похода на опростачване и приспиване на раята, мутрата педофил винаги е бил в слугинажа на червената мафия.
  : 9 !