Служители на "Булгартабак" протестират "спонтанно" пред централата на "Да, България"

2935
Служители на "Булгартабак" протестират "спонтанно" пред централата на "Да, България"
Снимка: БГНЕС

Служители на „Булгартабак - Холдинг“ започнаха "спонтанния" си протест. Шествието тръгна от националния стадион „Васил Левски“, след като близо 20 автобуса пристигнаха на паркинга на съоръжението.

Причина за протеста е негативната, според холдинга, медийна кампания, която се провеждала срещу компанията от страна на лидера на партия „Да, България“ Христо Иванов.

Слухове във Facebook: "Булгартабак" организира "спонтанен" протест

Ще организира ли "Булгартабак" "спонтанен" протест днес (6 декември)? Този въпрос стана особено актуален след разпространения доклад на...

Протестът идва след разпространения доклад на турската служба за противодействие на организираната престъпност и контрабанда, в който се споменава "Булгартабак" и се посочва, че продукти на компанията са контрабандно прекарвани през Турция към Близкия изток.

Протестиращите носиха плакати, на които пишеше „Не сме контрабандисти“, както и „Иво Прокопиев – крадецът вика „Дръжте крадеца“. Има и плакати с надписи "Да, България - партия на националните предатели".

Протестът се раздели на два лъча, като единият от тях тръгна към централата на "Да, България", която се намира на бул. "Драган Цанков".

"Булгартабак": Заради лични и политически интереси манипулатори, финансирани отвън, искат да ни унищожат

"Булгартабак - Холдинг" АД е изправено пред безпрецедентна по своя характер негативна медийна кампания, основаваща се изцяло на инсину...

Припомняме, че за готвения "спонтанен" протест съобщи още вчера журналистът Еми Барух в профила си във Facebook. Според информацията ѝ всички работници били инструктирани да се явят рано сутринта пред фабриката в Благоевград, където "под строй" да бъдат качени на автобуси и закарани в София.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com