Слънчево време с температури между 29°-34°

858
Слънчево време с температури между 29°-34°
Снимка: Thinkstock

Днес (1 юли) ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над Западна България. Там, на места главно в планинските райони ще превали краткотрайно. Ще духа слаб север-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 29°-34°, в София – около 30°.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и няма да се променя съществено. Това съобщи за Агенция „Фокус“ дежурният синоптик Анна Дякова от от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Повишаване на температурите до 33°

Днес (30 юни) ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност главно над планините. Само на отделни места ще превали за кратко. Ще духа...

Над планините ще преобладава слънчево време. В следобедните часове главно над масивите в Западна България, ще има временни увеличения на облачността и на места краткотрайно ще превали. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24°, а над 2000 метра – около 17°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево със слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 29°-31°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето е 1-2 бала.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com