Спират водата по ул. Пиротска

8036
Спират водата по ул. Пиротска
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с разкриване на връзка между уличен водопровод и сградно водопроводно отклонение на ул. „Борова гора”, с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Борова гора”, ул. „Васил Левски”, ул. „Половраг”, ул. „Караджин”, ул. „Стадион”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пешев” ъгъла с ул. „Караджин”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Пиротска” Център, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Пиротска” от бул. „Христо Ботев” до бул. „Стефан Стамболов”, по бул. „Стефан Стамболов” от ул. „Пиротска” до бул. „Тодор Александров” – четни номера.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска” ъгъла с бул. „Стефан Стамболов”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Цар Освободител” гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Цар Освободител” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Марица”, по ул. „Сливница” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Цар Освободител”, ул. „Разтоварище”, ул. „Тракия”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Освободител” ъгъла с ул. „Сливница”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод пред бл. 246 жк. „Гоце Делчев”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Тодор Каблешков”, ул. „Костенски водопад”, ул. „Георги Измирлиев”, ул. „Киро Тулешков”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Киро Тулешков” при бл. 249. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Синята скала” кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Синята скала” и ул. 719-та.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 719№11. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Част от Центъра на София остава без вода

На 8 септември 2014 г. (понеделник), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на уличен водопровод на ул. "Янко Велинов" с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com