Тежки машини ще влязат да оправят петричките села, съобщи Борисов

6523
Тежки машини ще влязат да оправят петричките села, съобщи Борисов
Снимка: БГНЕС

След като пуснахме ЛОТ 4 на АМ „Струма”, тежките машини влизат в петричките села, за да ги оправят. Това каза премиерът Бойко Борисов минути преди да тръгне трафикът по ЛОТ 4 на АМ „Струма", предаде "Фокус".

„Ще направим необходимото с госпожа Лиляна Павлова сме се разбрали и с инж. Лазар Лазаров веднага тежките машини да влизат в селата, където се разбиха пътищата в следствие на движението по тях”, заяви Борисов.

Борисов отговори на Радан

Нямам навика да чета по нощите кой какво пише във Facebook. Не съм го чел и не коментирам. Има си формати, ако някой е недоволен, трябв...

„Обещахме и на животновъдите да продължат големите машини да им направят по-добри обходи, където искат, така, че всички да са щастливи и доволни”, уточни той.

На въпрос докога ще бъдат извършвани довършителни ремонтни дейности по ЛОТ 4 на АМ „Струма”, Борисов отговори, че „до 15-20 дни ще има такива. Важно е, че хората след 1 час ще могат да карат спокойно и този тежък трафик да се улесни”.

„Октомври месец пускаме магистралата до Благоевград, сега минахме и видяхме, че и ЛОТ 2 на АМ „Струма” върви в срокове. Имаше много свлачища, много лоша почва, открита беше археология на по 8- 9 000 години, която правим по много прекрасен начин, за да може хората да я виждат и да бъде съхранена. Това ще забави нещата с 10-15 дни, но на фона на столетията минали без пътища е нищо”, каза още премиерът

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com