Топло време, но с повече мъгли

13193
Топло време, но с повече мъгли
Снимка: БГНЕС

Повече мъгла, но все още топло време, особено предвид факта, че е януари - това гласи прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българска академия на науките (БАН), информира Агенция "Фокус".

В низините ще има и мъгли или ниска облачност, на места трайни. От запад ще се появи разкъсана средна и висока облачност, но ще е почти без валежи. В Източна България ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще бъдат отново в широки граници – от 1°-2° в местата с трайна мъгла до 13°-14° в планинските райони, в София 9-10°.

През следващата седмица ни очаква топло време

В началото на следващата седмица ще се задържи топло за средата на януари. Ще преобладава облачно време, но само на отделни места ще п...

Над Черноморието ще има ниска облачност или мъгли. Повече слънце ще има по южното крайбрежие (на юг от Бургас). Ще духа слаб южен вятър. Максимални температури ще бъдат между 7° и 11°. Температурата на морската вода е 6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще има разкъсана средна и висока облачност. Вятърът ще се ориентира от югозапад и през деня ще се усилва. Максимална температура на височина 1200 метра около 10°, на 2000 метра – около 3°.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество