Този Хелоуин София Ринг Мол подкрепя приятелството

8835
Този Хелоуин София Ринг Мол подкрепя приятелството

Sofia Ring Mall подкрепя приятелството този Хелоуин, като дава специален подарък. Всеки, който доведе свой приятел да се забавляват заедно в Upper Funtasy и Fun Ring Park, ще получи допълнителен билет за приятеля си. По този начин в Sofia Ring Mall всеки ще може да сподели радостта от Хелоуин забавления като: блъскащи колички на ужаса, парти и различни атрактивни игри, със своя най-добър приятел.

Страшната Хелоуин програма в Sofia Ring Mall ще започне още в петък вечерта с подгряващо парти. Във Fun Ring Park децата и техните родители ще имат възможността да получат безплатни инструкции от 17:30 до 19:30 ч. как да декорират тиква за празника. От 18:00 до 20:00 ч. ще има Хелоуин дискотека с много танци до любимата на децата ледена пързалка.

Музикално вълшебство в София Ринг Мол

Февруари е месецът, в който се отдаваме на любовта и виното. Даваме много повече от себе си и очакваме същото в замяна. София Ринг Мол ...

Друга изненада очаква посетителите в Burger in House. В петък, от 19:00 ч. група Атлас ще свирят на живо, а първите 100 клиента на заведението ще получат безплатна бира.

Страшните Хелоуин събития продължават и в събота. Духове, вещици и вампири ще посрещат всички посетители Sofia Ring Mall с ужасяващи „кървави“ напитки. Всеки възрастен, който дойде маскиран с Хелоуин костюм, ще получи подаръчен ваучер за бира в Burger in House. А онези, които са пропуснали да се маскират, няма да бъдат изключени. Sofia Ring Mall се е погрижил желаещите да получат безплатен Хелоуин грим от notosgalleries, а след това и подаръчния ваучер за бира.

През целия ден ще има пълна програма забавления във Fun Ring Park за всички деца. Ще се играе тематичен куклен театър, ще има Halloween парти за деца, работилнички за Halloween декорация, конкурс за най-добре декорирана тиква и Хелоуин костюм.

Този Хелоуин Sofia Ring Mall подкрепя приятелството. Затова не идвайте сам, доведете и най-добрия си приятел също.

Никос Ксеталис пред Actualno.com: София Ринг Мол е търговски център от ново поколение

Никос Ксеталис завършва Техническия университет в Крит със специалност инженерен мениджмънт през 1989 г. Той има сертификат и от Бизнес...

Повече за програмата можете да намерите тук: http://www.sofiaring.bg/sabitia/%D1%85%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%83%D0%B8%D0%BD-%D0%B2-sofia-ring-mall, както и на Facebook страницата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com