Турци атакуват Европа с наши фалшиви паспорти

17303
Турци атакуват Европа с наши фалшиви паспорти

Полицейска акция на областната дирекция на МВР в Разград разби работилница за фалшиви паспорти в града. В апартамент на местен жител са открити паспорти, копия на лични карти, шофьорски книжки подготвени за издаване на фалшификати. Намерени са 60 портретни снимки с описание на гърба за физическите данни на хора, които щели да бъдат вградени в тескеретата менте, предаде Стандарт нюз.

Криминалисти считат, че става дума за мрежа за производство и пласмент на фалшиви документи. Клиенти на работилницата били турски граждани, които купували ментетата от нашенската банда, за да проникнат с тях в страните на Евросъюза.

Емигрантите наляха в страната 1 милиард

Българите, живеещи постоянно в чужбина, пращат все повече пари на роднините си у нас въпреки кризата в Европа. Емигрантите са изпратил...

Миналия месец наяве излезе друга схема за придобиване на статут в ЕС - фиктивните бракове. Така българи, срещу 5000 евро, предлагат брак на чужденци, които искат наше гражданство. Цели адвокатски кантори са се посветили на новия бизнес.

Най-често желаещите са руски граждани. Араби също напират да вземат български паспорт срещу брак с българка.

Запитванията за брак срещу гражданство постъпват най-вече от граждани на Русия, Пакистан, Иран, Ирак, Египет, Нигерия, Сирия, САЩ и Индия. Българските половинки пък са много търсени, заради евтините тарифи за фиктивен брак.

Редактор: Десислава Ушатова

Турция: Сирийската криза ни струва много скъпо

Издържането на сирийските бежанци, чийто брой надхвърли 100 хиляди е струвало на турската хазна повече от 200 милиона долара. "Отнач...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com