УНИЦЕФ подкрепя българското правителство

5256
УНИЦЕФ подкрепя българското правителство
Министър Тотю Младенов се срещна със заместник - изпълнителния директор на организацията

УНИЦЕФ подкрепя българското правителство в усилията му за деинституционализацията на децата от специализираните институции, заяви Мартин Могуанджа, заместник - изпълнителен директор на УНИЦЕФ, съобщиха от МТСП.

Министър Тотю Младенов се срещна със заместник - изпълнителния директор на УНИЦЕФ. Мартин Могуанджа допълни, че УНИЦЕФ подкрепя и всички дейности, свързани с визията децата да растат здрави, образовани, отговорни в сигурната семейна и обществена среда.

Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов се срещна днес в МТСП със заместник изпълнителния директор на УНИЦЕФ Мартин Могуанджа. На срещата присъстваха и заместник-министър Валентина Симеонова и представителят на УНИЦЕФ за България Таня Радочай.

В началото на срещата министър Младенов подчерта, че МТСП има дългосрочно партньорство с УНИЦЕФ - България. Той се спря конкретно на изпълнението на приоритетните цели на програмата на УНИЦЕФ за страната и националната стратегия за деинституционализация на децата от специализираните институции.

Съществен момент от съвместната ни работа бе подкрепата от страна на УНИЦЕФ при разработването на Закона за детето, подчерта министър Младенов. Той изрази готовност за продължаване на сътрудничеството и реализиране на бъдещи съвместни проекти.

11.5% е безработицата за февруари

Към края на месец февруари безработицата в страната е 11.5%. Тези данни съобщи министърът на труда и социалната политика Тотю Младено...

Редактор: Георги Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com