Във време на глобални заплаха всички аспекти на сигурността само на Security Expo

8470
Във време на глобални заплаха всички аспекти на сигурността само на Security Expo

Демонстрация „Съпровождане на ВИП лице със стрелба“ ще представят от Българската бодигард федерация на 22-ото издание на единственото у нас изложение за сигурност и охрана Security Expo, което ще се проведе от 25 до 28 март.

Във време на глобални заплахи няма нищо сигурно, затова професионалистите в бранша ще покажат на открито как се спасява ВИП особа в няколко различни ситуации. Няколко часа след официалното откриване на изложението се пригответе за стрелба. В 15 часа посетителите ще могат да видят какви са похватите за елиминиране на заплахата от място, при съпровождане и от автомобил.

Ще купим над 11 млн. "интелигентни" камери за наблюдение през 2015 г.

Повече от 11 милиона потребителски и DIY мрежови камери ще бъдат доставени по света през 2015 г., сочи прогноза на анализаторите от аме...

Българската бодигард федерация ще направи презентация за провеждане на международните състезания „Бодигард“. Първото състезание е проведено през 1994 година. Регламентът му включва дисциплини, които са част от ежедневието на бодигардовете на президенти и премиери. Оттогава до днес състезанието се провежда ежегодно с огромна популярност. В него участват отбори и организации от няколко континента. На централния площад в гр. Ялта, Украйна, за да наблюдават световните първенства, присъстват ежегодно повече от 5000 души.

Дисциплините са осем - тактики при съпровождане с изпълнение на похвати от физическа защита, ръкопашен бой, стрелба в мишена по време на съпровождане, скоростна стрелба от различни положения, стрелба от автомобил, майсторско управление на автомобил, търсене на взривни устройства в автомобил, оказване на долекарска помощ на ВИП лице и евакуация с преодоляване на препятствия.

Как се осигурява медицинска помощ по време на кризи ще представи катедра „Медицина на бедствените ситуации и токсикология" към ВМА. Другата важна тема, която ще предложат специалистите е „Сортировка при инциденти с масово пострадали“.

На Security Expo Български червен кръст ежегодно прави различни демонстрации и обучения. Тази година ще подготви презентация за „Офис безопасност или безопасност на работното място“.

Нови техники намаляват размера и осигуряват лесно пренасяне на данните от видео наблюдението

Нови техники дават възможност да се намали размерът на данните от видео наблюдението, както и да се осигури по-лесна преносимост с добр...

Междувременно водещите фирми в бранша Сектрон, Телетек, Анди-Л и Роберт Бош пък ще направят фирмени презентации с акцент върху интегрираните решения за сигурност.

Повече за темите на изложението и за участниците може да научите в неокончателната програма на http://securityexpo.bg/bg.

Предстоят още интересни теми, демонстрации и събития, които ще повдигнат завесата около една от най-обсъжданите теми за националната и лична сигурност. Организаторите от Интер Експо Център тепърва ще изненадат участниците и посетителите на 22-ото издание на Security Expo.

Международната специализирана изложба традиционно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Събитието обединява цялата верига производител–проектант–инсталатор–краен клиент и е в центъра на индустрията на сигурността и безопасността. Така се превръща в най-добрата платформа за представяне на продуктите и технологиите в България. За втора поредна година изложението ще се проведе заедно с Българска строителна седмица. Съвременните изисквания за проектиране, изграждане и експлоатация на сградите, енергоспестяването и в същото време осигуряването на най-иновативните техники за контрол на достъпа са сред причините да обединим двата проекта, коментират организаторите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com