Вземи мечтата си в ръце

Вземи мечтата си в ръце
Снимка: Jacobs

 

Помниш ли моментите в училище, в които с приятели и съученици обсъждахте мечтите си за бъдещето? Е, понякога се случва така, че някои от тези блянове изплуват отново в съзнанието ни.

Една от тези мечти е възможността да притежаваме свое заведение. Наше собствено пространство, което отразява същността, вкусовете и стила ни.  За съжаление не винаги тази идея се осъществява напълно или пък реализацията ѝ остава единствено в мислите или записките из тефтерите ни.

А какво би направил, ако имаше възможност да сбъднеш своята мечта?

Негово Величество Кафето - защото отдавна не е просто чаша с тъмна течност

Повечето от нас започват деня си с него. Мнозина от нас са пристрастени към вкуса му, а друга част – колкото и да го отбягват, вс...

Отговорът на този въпрос би могъл да получиш с новата кампания на Jacobs „Кафене-мечта“. Продължението на тяхната концепция „Отвори очи и последвай мечтите си“ ще даде възможност на 5-има души да осъществят, макар и за кратко, идеята си да имат свое собствено кафене. Това обаче не е всичко. Те ще получат възможността на направят своеобразен „тест драйв“ на мечтата, а именно - да притежават заведение в продължение на 5 дни, за да се уверят лично дали това неистина е тяхното призвание. Ако искате да излезете от комфортната си зона и да зарежете за малко настоящия си начин на живот, то едва ли ще получите по-добра възможност за това.

Как можеш да се включиш? Много просто - кандидатствай и опитай да впечатлиш журито от експерти, като им изложиш своята визия за това как ще изглежда твоето заведение. Регистрационният период ще трае 4 седмици и след неговото приключване журито ще определи 5-имата щастливци. А ако бъдеш одобрен, значи наистина можеш да се гордееш със себе си. В журито участват управителят на „Memento” Тео Димитров, управителя на „One More Bar” Ивайла Генчева и управителя на „Diddy’s Cake” Диди Пинджурова. Ще бъде организиран специален уъркшоп с тяхно участие, на който тримата ще разкажат кои са най-важните неща, които трябва да знаеш при навлизането в този бизнес.

След това настъпва кулминацията - победителите ще получат симпатично мобилно кафене в центъра на техния град, което ще има персонал, разработено меню, разрешителни... И най-важното - името и брандирането на заведението ще бъдат посветени на неговия собственик. Както се казва - „всички екстри“. Оттам нататък всичко зависи от самите тях - да привлекат и очароват колкото се може повече клиенти и да натрупат възможно най-голям оборот. Печалбата на заведението ще остане за участника, а този, който е регистрирал най-високата, ще спечели голямата награда - професионална кафе-машина „Brasilia”.

Голямата ти неосъществена мечта едва ли някога е била толкова близо. Ако искаш да накараш родителите ти да се гордеят с теб, да се изфукаш пред приятелите ти или просто да натриеш носа на учителите ти от гимназията, които са ти повтаряли, че нищо няма да излезе от теб, направи първата крачка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com