Заплаха: Ужасът от български и румънски "пришълци" във Великобритания расте

13423
Заплаха: Ужасът от български и румънски "пришълци" във Великобритания расте

Британското членство в ЕС означава, че страната не може да контролира своите граници според националния си интерес. Това ще стане кристално ясно следващата година, когато неограничен брой хора от Румъния и България получат пълен достъп до британския пазар на труда и социалните грижи – включително и социални жилища, пише вестник “Дейли Експрес”.

Когато се случи първият голям източноевропейски наплив във Великобритания, последното правителство на лейбъристите подцени ефекта отчайващо.

Българи държат €450 млн. в чужбина

450 млн. евро е общата сума, която държат българи на депозити в банките в Европа, казаха източници от Министерството на финансите. Го...

Изглежда сегашната управляваща коалиция ще направи същото по отношение на следващия наплив.

Както вчера предупреди консерваторът Филип Холобоун, ако имиграционният контрол не бъде запазен, тогава последствията за британското общество ще бъдат силно обезпокоителни.

Британските селски райони са заплашени от вълни от румънски и български имигранти, заяви Холобоун. Според него след премахването на ограниченията ще има приток от източноевропейци, за които ще трябва да бъдат построени домове. Това ще означава строителство на жилищни сгради в запазените зелени райони на Великобритания. Холобоун разкритикува министерството на вътрешните работи за това, че не може да посочи точно колко имигранти се смята, че ще се насочат към Великобритания.

„Селските райони ще бъдат застроени, за да се настанят милионите новопристигнали от ЕС. Това е нещо, над което изглежда, че имаме много малък контрол”, посочи британският депутат.

1500 ръководители и мениджъри бягат от Великобритания всяка седмица

Всяка седмица от Великобритания „в търсене на по-добър живот" бягат по 1500 ръководители и мениджъри, съобщават днес местните ме...

„Социалната сплотеност на страната е застрашена и едно от първите задължения на правителството е да запази социалната сплотеност”, предупреди неговия колега Мартин Викерс.

Нуждата от възстановяване на правилния имиграционен контрол далеч не е единствената причина да се смята, че Великобритания би била по-добре извън ЕС. Но това е проблем от голямо значение за милионите гласоподаватели. Последното правителство никога не се възстанови от погрешното си разбиране. Странно е, че сегашната администрация изглежда е решена да допусне същата грешка отново, пише изданието.

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Отиде си именит пловдивски писател
Отиде си именит пловдивски писател

Големият пловдивски писател Здравко Попов ни напусна на 85 -годишна възраст. Тъжната новина за неговата кончина съобщи съпругата му - актрисата...