X
 
 

Части от центъра на София остават без вода

554 0
Части от центъра на София остават без вода
Снимка: iStock/Guliver
Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 13 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ Център се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Фритьоф Нансен“, ул. „Любен Каравелов“, ул. „Георги С. Раковски“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гечкенли“ ъгъла с ул. „Карнеги“.

Пореден въоръжен грабеж в банка в София

Пореден въоръжен грабеж бе извършен в банка в София. Маскиран и въоръжен мъж е влязъл в банков клон на столичния бул. „Цар Борис ...

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Стара планина“ с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“, ул. „3-ти март“, ул. „Воденицата“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3-ти март“ пред кметството.

Actualno.com

Етикети:

ЕП счита бюджета на Общността за неприемлив
ЕП счита бюджета на Общността за неприемлив

Проетобюджетът на Европейския съюз за 2021-2027 г., който се обсъжда днес на извънредна среща на върха на ЕС в Брюксел, е неприемлив за Европейския...