Части от София остават без вода

2393
Части от София остават без вода
Снимка: Thinkstock/ Guliver

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 1, кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ботевградско шосе“, ул. 1, ул. 5, ул. 8

Ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. 25 и ул. 2.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съзнание“, кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Съзнание“ от ул. „Снежник“ до ул. „Нешо Бончев“

Ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войвода“ ъгъла с ул. „Съзнание“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Христо Станчев “ Център Триадица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Станчев“ от ул. „Тунджа“ до ул. „Пенчо Славейков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Тунджа“ ъгъла с ул. „Христо Станчев“.

Във връзка с сградно водопроводно отклонение във в.з. „Симеоново-Драгалевци“се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Гологанов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Йоцов“ №9

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Красно село“, ул. „Родопски извор“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Спират водата в някои части на София на 22 август

На 22 август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Одрин“, Център , се налага спиране на водопода...

бл. 228, бл. 228А, бл. 229, бл. 230 и бл. 231 (висока зона)

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борово“ ъгъла с ул. „Солун“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Александър Геров“ кв. „Овча купел“се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Александър Геров“ между ул. „Проф. Стоян Белинов“ и бул. „Овча купел“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Геров“ ъгъла с ул. „Проф. Стоян Белинов“.

Спират водата в някои части на Варна

Спиране на водоподаването ще има в някои райони на Варна днес. Това съобщи за Радио „Фокус” – Варна дежурният диспече...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Могилата“, кв. „Витоша“се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Могилата“, ул. „Ради Радев“, ул. „Димитър Яблански“, ул. „Марин Тодоров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ради Радев“ №18.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

You'll need Skype CreditFree via Skype

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Промени в движението в София за Гергьовден

Инсталацията за горене на RDF на Топлофикация София е де факто незаконна

Великденска украса се появява в София на четири ключови локации

Авария остави без вода два столични квартала

След игра в Южния парк: Махнаха15 кърлежа по тялото и дрехите на дете

Как общинско дружество се превърна в черна кутия?: Терзиев след одита в ЦГМ

Балетна школа в Самоков отбеляза половин век с авторски танцов спектакъл

Галерия с детски рисунки на тема „Великденски шарки. Любов и възкресение“ бе открита до новостроящия се храм „Св. Патриарх Евтимий“ в София

"Топлофикация София" започва отчитане на уредите

Деца от Самоков се включиха в кампанията на общината за засаждане на цветя (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София