Евродепутати, народни представители и общински съветници от ГЕРБ лице в лице с жителите на София

2056
Евродепутати, народни представители и общински съветници от ГЕРБ лице в лице с жителите на София
Снимка: ГЕРБ София

ГЕРБ-София стартира поредица от срещи във всички райони на столицата, на които присъстват народни представители, общински съветници, както и представители на Младежи и Жени ГЕРБ от софийската структура. Евродепутати от ГЕРБ/ЕНП също участват активно в инициативите в столицата, съобщават от партията. 

След проведеното заседание в началото на седмицата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и вицепремиера на Република България Мария Габриел с партийния актив на ГЕРБ в София, бяха проведени срещи с членове и симпатизанти и в много от столичните райони.

Още: Борис Бонев: Мечтата на Бойко Борисов и ГЕРБ е да разцепят ПП и "Спаси София"

"Младост", "Изгрев" и "Овча купел"

Бившият заместник-кмет по културата и общински съветник Мирослав Боршош и общинският съветник Ваня Тагарева ще отговарят за район "Младост", заедно с народния представител и организационен секретар на структурата Николай Алгафари. Това беше обявено от районния координатор Юлиян Пейчев по време на среща с десетки членове и симпатизанти на ГЕРБ в Младост.

Снимка: ГЕРБ-София

Народният представител Александър Ненков и общинският съветник Антон Хекимян бяха част от първото работно заседание на ГЕРБ в район "Изгрев", където районен координатор е общинският съветник Димитър Вучев. Тримата обсъдиха с присъстващите, че причината за блокажа на работата на Столична община е политическата немощ на опонентите на ГЕРБ.

Още: "Групова психотерапия": Така Георги Георгиев видя срещата между партиите в СОС (ВИДЕО)

Народният представител Христо Гаджев ще бъде активна част от ГЕРБ в район "Овча купел", заедно с общинския съветник Анна Стойкова. Новината беше приветствана от актива на партията в района, за който отговарят координаторът Йордан Тодоров и организационният секретар Борислав Тодоров. На срещата в Овча купел присъства и народният представител Даниел Александров.

"Триадица", "Красно село" и "Нови Искър"

Народният представител и районен координатор на ГЕРБ-Триадица Николай Алгафари и общинският съветник Мирослав Боршош обсъдиха важни за района теми с членове и симпатизанти на партията. Алгафари, Боршош и организационният секретар на партията в Триадица Михаела Методиева поеха ангажимент пред присъстващите за провеждане на редовни срещи с жители на района, както и за разрешаване на проблемни казуси.

ГЕРБ София

Снимка: ГЕРБ-София

Отворени приемни за граждани от кварталите, повече лични срещи, привличане на нови членове и редовни събрания с партийната структура. Това са част от приоритетите на ГЕРБ-Красно село, обявени от районният координатор Мартин Милев. На срещата с членове и симпатизанти присъстваха народните представители Георг Георгиев и Александър Иванов, както и общинският съветник Антон Хекимян.

Още: ГЕРБ-София: Кризата с боклука няма да се състои (ВИДЕО)

До седмица ще бъдат обявени приемните дни за граждани в район "Нови Искър" на Анна Александрова - народен представител и Таня Георгиева - общински съветник, които ще се включват в редовните активности на партията в района. Това бе обявено от районния координатор Светослав Тодоров и областният координатор на ГЕРБ - София и дългогодишен кмет на Нови Искър Даниела Райчева.

"Слатина", "Витоша" и "Възраждане"

По време на провелото се събрание на ГЕРБ в район "Слатина" ръководството на структурата, членовете и симпатизантите на партията категорично заявиха своето несъгласие с това районът да продължава да се управлява чрез Facebook, защото проблемите на хората са реални, а не виртуални. На срещата присъстваха областният координатор на партията за София Даниела Райчева, районният координатор Наталия Стоянова, народният представител Георг Георгиев и общинският съветник д-р Антон Койчев.

Ангажираност към каузите на района и близкия контакт с хората в кварталите – това остава основен приоритет за ръководството и членовете на местната структурa на ГЕРБ-Витоша. Депутатът и районен координатор Александър Иванов беше категоричен, че парите за общините, които ГЕРБ осигури с ясно и целево финансиране в новия държавен бюджет, са ясен ангажимент за развитието на София и регионите. Липсата на лидерство в Столичния общински съвет беше темата, която общинският съветник Антон Хекимян обсъди с членовете и симпатизантите от район "Витоша".

Изключително интересна среща в район "Възраждане" проведоха народните представители Даниел Митов, Тома Биков и Рая Назарян, разказват от ГЕРБ-София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Георги Георгиев: Столичната община се превръща в банкомат на ПП и на техните роднини

Откриха обновения Дом за стари хора в Ковачевци

Метрото в ж.к. "Люлин" с две нови станции

Незначителни разминавания: Съдът с допълнителна експертиза по делото за кметските избори в София

Работна среща по въпросите за сигурността се проведе в община Костинброд

Отново заговориха за синя зона в неделя

Вечното дерби може да спре движението в центъра на София в събота

Бус лента и велоалея: Какво предвижда проектът на бул. „Патриарх Евтимий"

Бившият столичен зам.-кмет Евгени Крусев осъди прокуратурата за ремонта на "Граф Игнатиев"

ГЕРБ-СДС иска оставки в Столична община заради договори тип "семеен бизнес" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София