Фандъкова: На 15 юли трябва да бъде пуснато движението в тунела към алея "Яворов"

8687
Фандъкова: На 15 юли трябва да бъде пуснато движението в тунела към алея "Яворов"
Снимка: БГНЕС

Очакваме на 15 юли да бъде пуснато движението в тунела към алея „Яворов” и естакадата към алеята, на която се прави цялостна рехабилитация и саниране. Там ситуацията беше много тежка. Това каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова по време на проверка работата на ремонтните дейности в участъка между бул. „Александър Малинов” и бул. „Копенхаген” на бул. „Цариградско шосе”.

„Знаете правим цялостна реконструкция на 4 участъка на бул. „Цариградско шосе”, по които се работи и в момента”, заяви кметът Фандъкова.

Обновяват изцяло градския парк в Добрич

Подписани са договорите с изпълнителните за различните дейности за допълнителните обекти по проекта за реконструкция на градския парк в...

„Намираме се на един от тях, където се прави асфалтиране, работи се събота и неделя от 07:00 до 19:00 часа с удължено работно време, за да може да се компенсира максимално и да свърши възможно най-рано ремонтната дейност. През този булевард преминава най-тежкото движение в София. Имаме уверението, че работата се движи в срокове”, уточни кметът на Столична община.

„Основните участъци на бул. „Цариградско шосе” ще бъдат пуснати в началото на месец септември. Интензивна остава работата по локалите както миналата година. Очакваме преди 15 септември да бъде пуснато изцяло движението по бул. „Цариградско шосе”, каза още Йорданка Фандъкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София