Калоян Паргов: Гласувам да започнем борба срещу бедността

3078
Калоян Паргов: Гласувам да започнем борба срещу бедността

Днес гласувам затова, да започнем борба срещу бедността. Не трябва да има бедни и богати квартали. Изобщо не трябва да има бедни квартали. Бедността е нещото, с което трябва да се преборим на първо място. Това каза водачът на листата за общински съветници на БСП Лява България Калоян Паргов, след като гласува в 61 ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в кв. Връбница.

„Гласувам затова да намерим балансът между центъра и крайните квартали, затова да имаме справедливо разпределение на средствата в бюджета, на данъците и таксите на софиянци, затова София да има по-добро бъдеще, различно от това, което ни предоставя досега управляващата върхушка”, заяви Калоян Паргов. „Очаквам с вота си днес гражданите да разбият монопола в Столична община и на фирмите, които печелят поръчките, за да може всички, и тези, които живеят в крайните квартали да почувстват, че се мисли за тях. Да има резултати и в малките квартали, където общината не е стъпила от 25 години”, уточни той.

В Гърмен и в Хасково - ромите масово гласуват

Масово струпване на роми от квартал "Кремиковци" имаше в Гърмен. Ромите дори настояваха да влизат по трима души, защото били неграмотни...

На въпрос защо е важно българите на гласуват Паргов отговори: „Днес властта е в ръцете на хората. Трябва упражнят правото си на глас, да пуснат бюлетината, за да може през следващите 4 години да имат право да търсят отговорност от тези, които са избрали. Неучастието в гласуването означава, че се отказват от своето право на избор. Призивът ми към всички софиянци е да гласуват, за да могат да изискват, а не само да се оплакват. С негласуването си те дават правото на едно малцинство да избере кой и как да ги управлява и да разпределя парите от техните данъци и такси.”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София