Кои части на София остават без вода на 21 април

706
Кои части на София остават без вода на 21 април
Снимка: Getty Images/Guliver

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Хайдушка гора“ жк. „Бели брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Проф. Д-р Димитър Атанасов“ до бул. „България“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Битоля“ ъгъла с ул. „Хайдушка гора“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Коста Лулчев“ жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Коста Лулчев“ от ул. „Николай Коперник“ до ул. „Алфред Нобел“, по ул. „Алфред Нобел“ от ул. „Коста Лулчев“ до ул. „Цветан Радославов“, по бул. „Цариградско шосе“ от ул. „Александър Жендов“ до ул. „Николай Коперник“ и ул. „Елисавета Багряна“ №2. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коста Лулчев“ ъгъла с ул. „Алфред Нобел“.

От СОС питат къде са резултатите от проверка на "Софийска вода"

Резултатите от проверка на КЕВР на Софийска вода вече трети месец се бавят, съобщават от Столичния общински съвет (СОС). През 2016 г. ...

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зелена поляна“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Костур“, ул. „Гусла“, ул. „Войводина могила“, бул. „Овча купел“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костур“ ъгъла с ул. „Войводина могила“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Резбарска“ НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Резбарска“ от ул. „Васил Кънчев“ до Автобусен гараж „Малашевци“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред входа на Автобусен гараж „Малашевци“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Въпроси за двойни стандарти заради секретаря на Столична община

Празничен Великденски концерт ще се проведе пред новостроящия се храм „Св. Патриарх Евтимий“ в София

Важна крачка: Увеличават с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване

Зам.-кметът на Самоков Люба Кленова: Важно е да помним постиженията на нашите сънародници и да мечтаем за повече

В община Елин Пелин ще се проведе концерт-спектакъл "Остави следа"

Няма как, май ще е по-скъпо: Княжеският дворец в София се нуждае от спешен авариен ремонт (СНИМКИ)

Ново метро от станция "Люлин" до околовръстния път на София. Колко ще струва?

Васил Терзиев: Призовавам всички да събират разделно

Борис Бонев: Заварваме една община, която 20 години е управлявана като бащиния от ГЕРБ

Столична община търси кой да изгаря отпадъците ѝ на половин цена

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София