Къде няма да има вода в София на 23 юни

2544
Къде няма да има вода в София на 23 юни
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 23 юни. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на водопровод в с. Балша се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в: с. Балша. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада на селото.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов“ в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Варна“, ул. „Иларион Макариополски“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Княз Борис I“ и кв. „Вердикал“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Освободител“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“ – до общината; кв. „Вердикал“ – на площада.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Козяк“ в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 21.30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: ул. „Козяк“ от ул. „Джеймс Баучър“ до бул. „Никола Й. Вапцаров“; ул. „Св. Осий Кордобски“; ул. „Беломорски проход“ от ул. „Козяк“ до ул. „Кап. Тодор Ночев“; бул. „Никола Й. Вапцаров“ от ул. „Козяк“ до бул. „Черни връх“; Американско посолство и Правителствена болница. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козяк“ на кръстовището с ул. „Св. Осий Кордобски“.

Намушкаха мъж в градския транспорт в София след свада за маска

Мъж е бил намушкан след свада в градския транспорт в София, предаде репортер на bTV. По първоначални данни пътниците първо са се сбили,...

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайделберг“ в ж.к. „Дружба 1“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Капитан Димитър Списаревски“ от ул. 5048 до ул. „Илия Бешков“

района между ул. „Хайделберг“, трамвайната линия, ул. „Амстердам“ и ул. „Илия Бешков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Амстердам“ срещу бл. 166.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Зам.-кметът на Самоков Люба Кленова: Важно е да помним постиженията на нашите сънародници и да мечтаем за повече

В община Елин Пелин ще се проведе концерт-спектакъл "Остави следа"

Няма как, май ще е по-скъпо: Княжеският дворец в София се нуждае от спешен авариен ремонт (СНИМКИ)

Ново метро от станция "Люлин" до околовръстния път на София. Колко ще струва?

Васил Терзиев: Призовавам всички да събират разделно

Борис Бонев: Заварваме една община, която 20 години е управлявана като бащиния от ГЕРБ

Столична община търси кой да изгаря отпадъците ѝ на половин цена

Започва строителството на нов паркинг на летище София

Борис Бонев: Гаражи под НДК с 400 паркоместа стоят неизползваеми

Демонтажът продължава: Премахват опасни плочи от МОЧА

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София