X
 
 

Лидерът на БСП-София: Категорично бих подкрепил Мая Манолова за кмет на София

Категорично да - така лидерът на БСП-София Калоян Паргов отговори на въпрос на Нова телевизия дали би подкрепил омбудсманът Мая Манолова, ако тя се кандидатира за кмет на София.

Паргов е категоричен, че Манолова се доказала като гласа на народа и нямало да е лошо да стане и гласът на софиянци. За пример колко тих е гласът на софиянци лидерът на БСП-София даде ремонтът на "Граф Игнатиев".

За местния вот СДС по всяка вероятност ще е заедно с ГЕРБ

На повечето места на местните избори най-вероятно ще бъдем заедно с ГЕРБ. Това каза председателят на СДС Румен Христов по време на първ...

Първоначален разговор Манолова да стане кандидат за кмет на БСП не е провеждан. Но ако тя бъде номинирана от червените структури, ще има и разговор, стана ясно от думите на Паргов.

Лидерът на БСП-София отправи и призив към Столетницата и всички в нея "да се осъзнаят". Според него, оставката на Корнелия Нинова е довела до хаос при социалистите. "Никой не искаше оставката ѝ и начинът, по който тя драматизира с тази оставка", добави Паргов. И попита задочно Нинова какво доказва с тази оставка. "Инат врат чупи", заключи Паргов и обяви, че харесва Нинова за лидер.

Според Паргов е крайно време всеки в БСП да си осъзнае мястото - не може хем да се лепят етикети, хем да се вадят скелети от гардероба.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители