Нови ремонти по "Цариградско шосе"

25577
Нови ремонти по "Цариградско шосе"
Снимка: БГНЕС

Работим много последователно в последните години и въпреки икономическата криза успяхме да запазим финансовата стабилност на града. Успяхме да покачим бюджета и да повишим кредитния рейтинг. Парите никога не са достатъчни, все пак София е голям град. Благодарна съм на правителството на Борисов, и на първото, и на второто, защото те ясно показват европейско отношение към столичния град", коментира пред БНТ кметът на София Йорданка Фандъкова.

„Новият дълг е тема на държавата и на финансовия министър. Очевидно тук става дума за тригодишна прогноза и ние вече разработваме тригодишни бюджети. Основната цел е държавата да има стабилност, която правителството успя да постигне и това се признава от всички", добави Фандъкова.

Фандъкова за трети мандат: Имам подкрепата на ГЕРБ

Кметът на София Йорданка Фандъкова открехна завесата за това какво мисли по темата за трети мандат като градоначалник. „Все още е...

„Не бих казала, че има отстъпление от реформи. Много се спекулира с тази тема. Все пак говорим за 100 дни. Още първите дни Милена Дамянова внесе, заедно със своите колеги, нов закон в образованието, което е голяма реформа", каза Фандъкова.

Относно финансирането на частните училища, кметът на София заяви, че посоката е правилна, но трябва да се доуточнят някои неща. Не трябва да се постига печалба чрез това финансиране.

Тя коментира и темата за санирането.

„Опозицията все пак трябва каже нещо, но понеже има резултати, те спекулират с тях и си измислят. Нашата програма не е изборна или предизборна, тя е строителна", добави Фандъкова и обяви, че отново ще има реконструиране на булевард „Цариградско шосе".

Промени при маршрутките в София

Има промени на движението на маршрутките в София. От вчера №48 се движи по нов маршрут, а №9 е спряна. Оказва се, че фирмата, която е...

„Приключваме двата участъка от метрото тази година, предстои да продължи и пробива към Южната дъга. Почистването на града зависи от работата вътре в града. С построяването на завода за отпадъци ние решаваме трайно проблемът с депонирането на отпадъци за десетилетия напред", отбеляза кметът на София.

„Държавата има нужда от спокойствие, стабилност и много, много, много работа", заяви Фандъкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София