X
 
 

Румяна Милова поема временно Центъра за градска мобилност

508 0
Румяна Милова поема временно Центъра за градска мобилност
Снимка: БГНЕС
Румяна Милова заема временно директорския пост в Центъра за градска мобилност. Доскорошният директор Христиан Петров, който управляваше центъра повече от 3 години, след местните избори е общински съветник, предаде репортер на БГНЕС.

Досега Милова беше директор на Дирекция "Паркиране и гаражи" в дружеството. Управлението на звеното поема заместника й Александър Георгиев.

Граждани: ЦГМ трябва да се закрие

ЦГМ трябва или да се закрие или да се реформира по румънски (европейски) модел като всички общински оператори (Метрополитен, Авто и Е...

Милова е и член на съвета на директорите. Тя ще заема поста изп. директор на ЦГМ до избора на нов съвет на директорите, който предстои да бъде определен от Столичния общински съвет. Процедурата по избора му обикновено отнема между 1 и 3 месеца. От своя страна съветът на директорите ще определи кой от неговите членове ще оглави дружеството.

Избирането на нов състав на съвета на директорите се налага заради изтичащия му мандат, както и на повечето му членове. Нов съвет на директорите предстои да бъде избран и за останалите общински дружества.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители