X
 
 

Спират водата в кв. "Нова Враждебна"

262 0
Спират водата в кв. "Нова Враждебна"
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в с. Бусманци и кв. „Нова Враждебна“ на 15 януари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод и подмяна на спирателни кранове на ул. „Пробуда“ и ул. „Крива река“ в с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: с. Бусманци и кв. „Нова Враждебна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на с. Бусманци.

От "Стомана"-Перник оспориха доклад на "Софийска вода" и поискаха оттеглянето му

Константин Стаменов, упълномощен представител на "Стомана", оспори доклада на "Софийска вода" в студиото на Нова телевизия. Стаменов н...

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари

Овен Овните трябва да спрат да мечтаят за невъзможното, за принца на бял кон и за романтиката от филмите. Опитайте се да бъдете по-здраво стъпили...