"Топлофикация София" откри нов център за обслужване на клиенти

32851
"Топлофикация София" откри нов център за обслужване на клиенти

„Топлофикация София” откри нов център за обслужване на клиенти, който се намира на ул. „Сердика” № 5, където потребителите могат да получат информация и да направят справка по търговски въпроси, да платят сметките си, да подадат заявления за откриване и закриване на партида, за сключване на договори, за присъединяване към топлопреносната мрежа, както и да съгласуват проекти. Това съобщиха от пресцентъра на „Топлофикация София”. Работното време е от 8.30 до 17.00 часа, като плащанията на сметки се приемат до 16.30 часа. Новият център за обслужване на клиенти е разположен на място, до което има удобен транспорт и гражданите могат лесно да се придвижат без да бъдат принудени да губят много време.

В навечерието на 24 май - денят на славянската писменост и култура и по повод откриването на новия център за обслужване на клиенти, на 20 май, петък, първите 50 абонати, които посетят центъра ще получат от столичната Топлофикация подарък - книга от български автор.

София прави бирфест за европейското по футбол

"София бирфест" ще се организира по време на европейското първенство по футбол. Той ще проведе от 13 до 26 юни 2016 г. в центъра на С...

Във връзка с кампанията за отчитане на уредите за дялово разпределение и изготвянето на изравнителните сметки за периода 1 май 2015 г. – 30 април 2016 г., „Топлофикация София” ЕАД отново призовава клиентите си да осигурят достъп до всички жилища, включително в апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени. Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще даде възможност на топлинните счетоводители да изготвят бързо и коректно изравнителните сметки и да не се налага те да бъдат преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища. Припомняме, че клиентите имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Посещението на едната от тези дати задължително трябва да бъде в извънработно време. Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището в тези дати, хората могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят дата за индивидуален отчет, която обаче се заплаща според ценоразписа на съответната фирма. Потребителите трябва да знаят, че отчитането на всеки един апартамент в сградата оказва влияние върху изравнителните сметки на останалите. Съответно, при допълнително отчитане всички в рамките на етажната собственост получават коригирани изравнителни сметки.

Кампанията за отчитане на уредите трябва да приключи до края на май. „Топлофикация София”, която е и топлинен счетоводител ще спази посочения срок, тъй като вече вървят отчетите на втора дата в сградите, където са останали непосетени жилища.

Априлските сметки за парно и топла вода вече са на разположение на столичани на Интернет страницата на дружеството – www.toplo.bg и в касите на компанията. Според данните на Изчислителния център на “Топлофикация София” потреблението на топлинна енергия в столицата е било значително по-ниско в сравнение със същия месец на предходната година заради топлото време и ранното приключване на отоплителния сезон като столичани са консумирали 145 730 МВтч или 64% по-малко отколкото потребената енергия през април 2015 г.По информация на НИМХ към БАН средномесечната температира е + 14 С ̊ (за сравнение през април 2015 г. средно месечната температура е била + 10,2 С ̊). Абонатите могат да заплащат априлските си сметки в касите на компанията и на партньорите, както и по банков път и чрез интернет. Клиентите, които нямат просрочени задължения и заплатят сметката си до 30 май, ще получат 3% търговска отстъпка.

„Топлофикация София” ЕАД напомня на своите клиенти, че могат да се включат още сега в бонусната програма „Разсрочена лоялност“ и да заявят плащане на сметките си на равни месечни вноски /11 равни вноски и 12-та изравнителна/. Те ще получат като бонус 50% отстъпка още при плащането на следващата си сметка. Единственото условие за получаване на отстъпката е да нямат просрочени задължения.

Новият главен архитект на София ще развива столицата като зелен и привлекателен град

Концепция за развитие на София като зелен и привлекателен град, дигитален архив на проекти и развитие на електронните услуги. Това са ч...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София