X
 
 

В кв. "Горубляне" се налага спиране на водоподаването

1701 0
В кв. "Горубляне" се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
На 24 октомври 2019 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ален мак“ кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Горубляне“. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Деян Попов“; ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Цветна градина“.

Битката за София: Посланията на основните претенденти за кметския стол

София е свободен град, на свободните хора, не се нуждае от хаос и експериментил Това заяви в ефира на bTV Йорданка Фандъкова, настоящ к...

На 24 октомври 2019 г. във връзка с превключване на уличен водопровод в района на помпена станция „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Кремиковци“ и кв. „Сеславци“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. Кремиковци“ - ул. „Радивоя“ ъгъла с ул. „Св. Георги Победоносец“.

На 24 октомври 2019 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в жк. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Обиколна“ от бл. 202 до бул. „Цветан Лазаров“ и от

бул. „Цветан Лазаров“ от ул. „Обиколна“ до бул. „Копенхаген“.

Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе – Pulse Fitness&Spa Mladost (СНИМКИ)

Месецът е октомври 2019, локацията е непосредствено до западната част на Бизнес Парк Младост, на метри от Кино Арена, а името е Pulse F...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес бул. „Цветан Лазаров“ ъгъла с ул. „Обиколна“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Арх. Игнатов: 30 мин. средно време за придвижване в основните направления в София е напълно възможно

Кандидатът за кмет на София от "Демократична България" арх. Борислав Игнатов представи вижданията си за това как трафикът в столицата м...

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители