Левски има сключен договор с Газпром

15871
Левски има сключен договор с Газпром

По време на декемврийската визита на Тодор Батков и Иво Тонев в Русия, е бил договорен спонсорски договор за „Левски” от газовия гигант „Газпром”, пише в-к „24 часа”.

Поради изискването за пълна конфиденциалност преди уточняването и на втората част по финансовата подкрепа от руската компания към "Левски" никой от "Герена" не признава за вече съществуващия спонсорски контракт.

Левски представи нови играчи, Райков и Башлиев си тръгват от "Герена"

"Имаме време за селекция, не е драма да стигнем и то 31 януари, защото дотогава подготовката е основно физическа", сподели наставникъ...

Изданието твърди, че в момента са в ход разговори на високо равнище за участието на газовия гигант в новия стадион на "сините", като се говори, че той ще се казва „Газпром Арена”.

Шефовете на клуба не искат да загърбват най-бляскавата фигура в историята на клуба - Георги Аспарухов, и пристрастеността на феновете към това домът на "Левски" да е свързан с името на Гунди.

Затова идеята е комплексът в Подуяне, включващ цялата тренировъчна футболна база, залата за художествена гимнастика, стрелбището и всички стари и бъдещи постройки, да се нарича "Георги Аспарухов". А стадионът на "Левски" в комплекс "Георги Аспарухов" ще се казва "Газпром Арена".

Редактор: Пламен Георгиев

Новият "Георги Аспарухов" трябва да е готов до 2018 година

До 2018 година "Левски" трябва да има нов стадион. Това стана ясно по време на днешното представяне за тотално обновление на стадион "Г...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com