Присо: Кайсара ме наричаше "циганин"

26832
Присо: Кайсара ме наричаше "циганин"

Футболистът на ЦСКА Нджонго Присо даде разяснения около скандалния момент в мача-реванш от 1/16 финалите за Купата на България с "Лудогорец", в който беше изгонен.

Според Присо причината да удари Жуниор Кайсара е, че играчът на "Лудогорец" го е обиждал с епитети като "циганин". Камерунецът си признава честно, че е ударил Кайсара и е заслужавал червен картон, но го е направил заради неспирните обиди от страна на бразилеца.

"Знам какво означава думата. И виждам, че в България често се случва. Което е жалко. Само че наказанието е само за мен. Няма проблеми, но пак ще попитам футболната централа дали е честна при налагането на санкции. Когато Владимир Гаджев от Левски умишлено ритна съперник, беше наказан за един мач. А неговото деяние е много по-опасно за здравето на другия играч. Мен ме наказват за три срещи. Така да бъде. Но защо само мен? В Пловдив през пролетта ме наказаха за пет мача, защото съм ударил полицай. Аз само му казах да не ме дърпа", сподели Присо пред "Труд".
По повод информацията, че след изгонването си Присо е чупил предмети в съблекалнята на стадион "Васил Левски", камерунецът обяви, че това е лъжа. "Да покажат какво съм счупил. След изгонването влязох в съблекалнята и просто си взех душ", твърди Присо.

"Ботев Пловдив" се надъхва за мача срещу "Лудогорец"

В сряда, 28 ноември, предстои поредния кръг в българската "А" група, като мачът, който ще е най-интересен за кръга, ще се играе в Пловд...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com