Славия започна подготовка за новия сезон

15574
Славия започна подготовка за новия сезон

Отборът на "Славия" стартира лятната си подготовка със състав от 21 футболисти, които тренираха днес сутринта на клубния стадион, предаде БГНЕС.

Новите попълнения на белите са Христо Янев, Александър Александров, както и бразилците Фернандо да Силва и Диего Невеш. Диян Вълков и Георги Пашов се завръщат в тима, след като бяха преотстъпени съответно в Любимец и Монтана. Опитните Георги Петков, Живко Желев, Чавдар Янков и Тодор Янчев остават при "белите" през настоящия сезон. В състава ще играят и някои от юношите на клуба, които все още не са приключили участието си в Елитните юношески групи на България до 17 и до 19 години.

Здравко Здравков ще бъде помощник на новия старши треньор Асен Букарев. Войн Войнов, Валентин Захариев и Огнян Макавеев също ще работят в щаба на Букарев. Венцислав Арсов ще бъде скаут на тима.

Асен Букарев сменя Вили Вуцов в Славия

Асен Букарев е новият старши треньор на "Славия". Решението за назначаването на младия специалист начело на "белите" бе взето от ръко...

Новият треньор на белите Асен Букарев сподели, че целта на отбора е да завърши в първата половина на таблицата.

"Славия" се разделя с Даниел Златков, Николай Дюлгеров, Тодор Колев, Петър Димитров, Спас Георгиев, Антонио Ливраменто, Дайсуке Мацуи, Тайсуке Акийоши, Мартин Тошев, Павле Попара, Здравко Лазаров, Богомил Дяков, Мирослав Антонов и Ивайло Иванов.

От 11 до 22 юни тимът ще бъде на лагер в Самоков. Предвидени са две контролни срещи. От 26 юни до 9 юли "белите" ще се подготвят в Правец. Във втората си част от подготовката столичани ще изиграят пет приятелски мача.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com