Осъдиха чирпанлийка, запалила къщата си

4551
Осъдиха чирпанлийка, запалила къщата си
Снимка: БГНЕС

28-годишна чирпанлийка отнесе условна присъда от една година затвор с три години изпитателен срок и възпитателна работа с полицейски инспектор, заради палеж на собствената си къща.

Пред Чирпанския районен съд обвиняемата Златка П. се призна за виновна, че на 08.11.2014 г. в град Чирпан на ул.” Ал. Стамболийски” № 23 е запалила сграда - тухлена постройка-къща ( три стаи и кухненски бокс) нейна собственост на стойност 9 300 лв., ведно с намиращо се в нея имущество на обща стойност 623,10 лв. Извършеното престъпление е доказано и обвиняемата се признава за виновна по обвинението. Съдът призна споразумението сключено с обвиняемата.

Жителите на Сопот възстановяват опожарения параклис

Параклисът “Свети Георги” над Сопот, който беше опожарен от вандали миналата седмица, беше почистен и боядисан от жителите ...

На 8 ноември м.г. навръх празника Архангел Михаил в 6 часа сутринта, след солидна употреба на алхокол, Златка поляла с нафта къщата си и драснала клечката. Докато огънят унищожавал дома й, тя гледала отстрани, смеела се и пушела цигара.

Сигнал за пожара на тел. 112 подала майката на младата жена, но пристигналите огнеборци не успели да спасят къщата. Подпалвачката била задържана от полицията.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Стара загора