Директорът на Sofia Open обеща страхотни звезди, достъпни билети и много емоции

3736
Директорът на Sofia Open обеща страхотни звезди, достъпни билети и много емоции
Снимка: Официален сайт на БФТ

Директорът на турнира Sofia Open Орлин Станойчев обеща на феновете на българския тенис страхотни звезди, достъпни билети и много емоции по време на надпреварата. Той говори пред официалния сайт на родната федерация като също така разкри колко тежки са били преговорите столицата ни да приеме престижното състезание.

Бившият тенисист сподели, че поканата към България да бъде домакин на турнира е в следствие на задоволството на ръководството на АТР от организацията на предишните надпревари с София. Станойчев допълни, че има много малко време за подготовка на турнира, но вярва, че ще се получи истински празник за почитателите на тениса у нас.

Както е известно до момента участие в Sofia Open заявиха Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Лоренцо Музети, Бен Шелтън, Адриан Манарино, Алехандро Давидович, Себастиан Корда, Ян-Ленард Щруф, Себастиан Баес, Томас Ечевери, Ласло Джере, Макензи МакДоналд, Роберто Баутиста Агут, Макс Пърсел, Алексей Попирин, Миомир Кецманович, Себастиан Офнер, Александър Вукич и Мартон Фучович

„От АТР са много доволни от предишните турнири“

Орлин Станойчев

„Бяха тежки преговори. В интерес на истината от ATP първи се обадиха на България при положение, че сред кандидатите имаше и страни, с които трудно може да се сравняваме като Испания например. Това означава , че от ATP наистина са много доволни от това как е протекла организацията на предишните турнири, което лично мен много ме радва“.

„Действително това е голямо предизвикателство за нас, защото подобни турнири се подготвят от много по-рано. В такъв смисъл, трябва да положим големи усилия, за да подготвим всичко и турнирът да мине по възможно най-добрия начин“.

„Рекордно малко време за организация“

„ Наистина времето е рекордно малко. Аз казвам на шега, че ако има медали или купи за подготовка на един турнир за най-кратко време, ние ще ги спечелим. Знаете, че зала „Арена София" е ангажирана с изборите, нещата не са лесни. Но аз винаги съм бил позитивен и мисля позитивно и съм убеден, че ще се справим“.

София Оупън Sofia Open

„С позитивно мислене ние ще постигнем и позитивни резултати. Това винаги е било мотото ми. Най-важното е, че ще осигурим един празник за българския тенис. Като видях какви играчи ще имаме в турнира, това направо е невероятно. Какви играчи само!“.

„Възможно най-ниски цени на билетите“

„На феновете ще кажа, че на турнира ще има страхотни тенисисти, нека им се насладят. Това е последният турнир на ATP за годината преди Мастърс-а в Торино, като някои от играчите имат шанс за класиране там. Така че, за феновете на тениса ще бъде невероятно изживяване. Също така, като директор на турнира, ще се опитам да предложим възможно най-ниски цени на билетите, за да може повече хора да дойдат и да гледат на живо тези прекрасни тенисисти“, каза Орлин Станойчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕНИС:

Шок за Григор Димитров: 18-годишен чех изхвърли Гришо още на старта в Мадрид (ВИДЕО)

Григор Димитров - Якуб Меншик: Кога и къде да гледаме първия мач на Гришо на Мастърса в Мадрид?

Григор Димитров научи първия си съперник на "Мастърс"-а в Мадрид

Григор си спомни за победата над Джокович: Исках да спечеля малко пари и да се преместя в друг хотел (ВИДЕО)

Тежък жребий за Григор Димитров на Мастърса в Мадрид

Григор Димитров запази позиция в топ 10 на световния тенис

След нощно парти: Григор и гореща тенисистка отпрашиха с Ламборгини (ВИДЕО)

Григор Димитров загуби една позиция в световната ранглиста в тениса

Стефанос Циципас разби Каспър Рууд и триумфира в Монте Карло (ВИДЕО)

18-годишният Илиян Радулов е на 1/2-финал на ITF турнир в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com