Джокович и Федерер тръгнаха с убедителни победи на Финалния Мастърс

8871
Джокович и Федерер тръгнаха с убедителни победи на Финалния Мастърс
Снимка: Getty Images/Guliver

Без особена интрига премина първия ден от Мастърса на осемте най-добри в мъжкия тенис, който се провежда в О2 Арена в Лондон.

В първия мач за деня световният номер едно Новак Джокович с лекота прегази номер осем при мъжете Кеи Нишикори. Сърбинът отпусна само два гейма на японеца, като при всеки сервис гейм на противника имаше шанс за пробив. Пълен репортаж от срещата вижте в Sportlive.bg.

Жребият за Финалния Мастърс в Лондон е ясен, шоуто може да започне

Рамката на финалното шоу, с което се закрива сезонът в мъжкия тенис, вече са очертани. Става въпрос за Мастърса на осемте най-добри в Л...

Чаканият с далеч по-голям интерес вечерен мач между Роджър Федерер и Томаш Бердих в крайна сметка също не донесе кой знае какви вълнения. Швейцарецът спечели доста рутинно в два сета, след като не започна никак добре срещата, но Бердих беше трагичен на сервис и от форхенд, което максимално улесни шесткратния шампион от заключителния турнир. Подробности от този мач вижте в Sportlive.bg.

Във втори кръг от груповата фаза един срещу друг излизат Джокович и Федерер в сблъсък между първия и втория в групата. Сърбинът е по-напред по геймова разлика – 12:2 срещу 12:6 за швейцареца. Бердих пък ще играе с Нишикори в мача на загубилите първата си среща тенисисти от група A на турнира.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com