Трифонов за дясното: Бойко ги глътна и изплю, Кунева се изложи много

7487
Трифонов за дясното: Бойко ги глътна и изплю, Кунева се изложи много
Снимка: БГНЕС

Меглена Кунева много се изложи, най-вече с това че прие толкова постове. Това заяви водещият Слави Трифонов на днешния протест пред Народното събрание. За трети пореден ден той и сценаристите му са на площада в подкрепа на провелия се референдум.

"Ние я подкрепихме за президент, когато спечели Плевнелиев. Тогава ни се стори като антипод на това, което се случва в държавата. Владееща езици жена, съвсем друга гледна тока даваше към политика, затова я подкрепихме", припомни водещият.

Борисов прие властта: Ако имаше по-добри, нямаше да сме ние

Служебният премиер Огнян Герджиков предаде поста на новоизбрания министър-председател Бойко Борисов, който за трети път влиза в Министе...

"След това създаде ДБГ и се включи в Реформаторския блок", допълни той. По думите му в онзи период в "Шоуто на Слави" са гостували лидерите на дясното обединение - Радан Кънев (ДСБ), Кунева (ДБГ), Божидар Лукарски (СДС) и Корман Исмаилов (НСПД).

"Дойдоха и хвърлиха един куп лъжи. Обещаха, че в никакъв случай няма да се коалират с Бойко Борисов. И го направиха само 2 месеца по-късно", каза Трифонов. "После тя стана вицепремиер, влезе в правителство с Борисов и започна да приема всеки един пост, който ѝ предлагаха", допълни водещият.

В коментар за дясното у нас, Трифонов заяви, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е успял да абсорбира всички в дясното политическо пространство и след това да ги изхвърли. "Бойко ги абсорбира, преглътна ги и ги изплю един по един. Той има дарба да ги усеща, да ги привлича и след това да ги изплюва. Да се сеща какво го чака Валери Симеонов", предупреди той вицепремиерът от "Обединени патриоти".

„Наистина е дошло време да се промени това, което представлява българската политическа система. Тя е неадекватна и работи в собствена изгода. Създаде български олигарси, които влязоха в парламента. Мажоритарната система е опит нещо да се направи. Ще се появи нов месия, който ще се казва Гошо Гошев и ще направи поредната партия, абревиатура от няколко букви, ще влезе в парламента и ще се получи същото. За да могат да са мотивирани българи, които са в чужбина и имат добро образование да застанат начело, трябва да имаме условия. Това се опитваме да направим“, коментира Трифонов

Борисов и министрите му положиха клетва (СНИМКИ)

Новоизбраният премиер Бойко Борисов и министрите му положиха клетва минути след като гласуването в Народното събрание приключи. След к...

По думите му основният дефицит у българите е дефицит на справедливост. Според него несправедливостта е станала съжител в ежедневието на хората. „Трябва да се направи всичко възможно, за да стане справедливостта наш съгражданин. Това е много важно. Основният проблем е в съдебната власт“, подчерта телевизионният водещ. Според него ДПС няма място в управлението на държавата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажове вече по закон трябва да са достъпни хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Забраната за реклама на хазарта мина на комисия, но едва ли ще стане факт

Петков: Пеевски и Борисов не притежават тази държава (ВИДЕО)

ПП-ДБ, БСП, "Възраждане" и ИТН свалиха председателя на парламента (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика