5 уреда, които си струва да купите на Black Friday

29721
5 уреда, които си струва да купите на Black Friday
Снимка: Техномаркет

Ако има нещо, заради което си заслужава да чакате с нетърпение намаленията на Black Friday, то това несъмнено са уредите! Всъщност, през последните години “ловът на оферти” през ноември стана почти традиционен, тъй като всеки иска да се подготви за предстоящите коледни празници. А ако не сте сигурни какво точно да подарите или с какъв уред да зарадвате себе си, ето нашите предложения от Техномаркет, които наистина си заслужават!

Мултикукър

Зимата идва с бавни, но сигурни крачки, а това означава само едно - повече време покрай масата, споделено с любимите хора. А за да улесните живота си, намалявайки времето в кухнята, ви съветваме да “поглезите” кухнята си с ново попълнение - мултикукър, който с лекота ще приготви зелеви сармички или вкусна яхния!

Мултикукърът на Tefal разполага с отложен старт, което значи, че всяка вечер с прекрачването на прага ще имате топла и вкусна вечеря, 3 степени на запичане и 13 различни програми на готвене, включително и под налягане.

Пречиствател на въздух

Ако трябва да назовем едно от най-лошите неща, свързани със зимата, особено в голям град, то несъмнено това е мръсният въздух. Парното и климатикът допълнително утежняват положението, изсушавайки допълнително въздуха у дома. 

За щастие, технологиите вече са доста напреднали, затова един качествен пречиствател на въздух ще облекчи до голяма степен алергиите, синузита, а и разпространението на вируси. Този модел на Philips се справя без проблем с помещения до 70 m2, разполага с HEPA и филтър с активен въглен, а и е изключително тих!

Телевизор

Само си представете - дъждовна и студена неделя, топло одеало, чаша ароматно кафе и комфортен диван… Какво липсва? Смарт телевизор, разбира се - за да бъдат студените зимни дни, изпълнени с развлечения и споделени моменти с любими филми. 

Този телевизор на Samsung може да бъде закупен в най-различни инчове, разполага с Quantum HDR OLED+, Wi-Fi и Bluetooth свързаност и работи под операционна система Tizen.

Кафеавтомат

Нима има човек, който не се буди сутрин с мисълта за чаша ароматно кафе? Не, и ние не вярваме! А за всички любители на кофеиновото изкушение, предлагаме кафеавтомат на Miele, който ще впечатли абсолютно всеки естет с изчистената си и модерна визия! Разбира се, той може да се похвали и с много екстри - настройка на градусите на мелене на кафе, система за автоматично почистване, богат избор от напитки.

Електрическа четка за зъби

След като сте помислили за цялото домакинство и сте улеснили живота си с умни уреди, които работят вместо вас, време е да помислите за себе си!

Знаете ли, че оралната хигиена е излючително важна за цялостното ви здравословно състояние, защото намалява бактериите в устната кухина? Учените са установили, че само в един кубичен милиметър зъбна плака има около 100 милиона различни микроорганизми! Ето защо е добре да вземете мерки на време и да грабнете една електрическа четка за зъби на Philips, която има сензор за натиск и идва при вас със зареждаща чашка!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com