5 вида задължителни обувки за гардероба на всяка модерна майка

8631
5 вида задължителни обувки за гардероба на всяка модерна майка
Снимка: obuvki.bg

Всички сме наясно колко взискателно може да бъде родителството. Поддържането на дома в отличен ред може да бъде трудно, независимо дали наскоро сте родили или тичате след малки деца. Тялото ви преминава през много трудности с новия набор от роли и отговорности, особено краката ви, така че инвестирането в правилния чифт обувки може да ви помогне да се чувствате удобно, а също така и да имате опора през целия ден.

Ние препоръчваме пазаруването на обувки да става винаги след внимателно избиране на правилния чифт, както и намиране на най-добра цена. Препоръчваме използването на промо код за обувки, който може да се намери в специализираните за това сайтове.

Ето 5 чифта обувки, от които всяка модерна майка се нуждае в гардероба си, независимо дали по практични причини, или за да се чувства добре.

Маратонки

Като майка вероятно ще сте на крак през целия ден, така че е изключително важно да имате чифт маратонки в гардероба си, които осигуряват максимален комфорт и опора. Маратонките не само предпазват краката ви, но и се съчетават с почти всичко, включително къси панталони, лятна рокля или дънкова пола. Ако не сте сигурни къде да търсите маратонки, разгледайте нашия онлайн магазин за дизайнерски стоки, в който можете да намерите широка гама от обувки и маратонки Gucci, които да ви придадат модерен облик.

Мокасини

Независимо дали наскоро сте родили или вече имате голямо семейство, съвсем естествено е да посветите цялото си внимание и време на децата си. Всяка минута е от значение, така че независимо дали водите децата си на детската площадка или тичате по задачи, чифт мокасини могат да бъдат чудесно допълнение към гардероба ви. Обувките, които се обуват лесно, могат да ви спестят време, тъй като не е необходимо да се занимавате с връзки. Освен това те могат да се носят с най-различни облекла.

Балеринки

Приличният вид, когато излизате от къщи, може да ви накара да се чувствате по-добре, така че инвестицията в чифт балеринки може да ви помогне да изглеждате по най-добрия начин, без да полагате прекалено много усилия. Тези обувки са удобни за носене и се предлагат в различни цветове, които са лесни за съчетаване. Те могат да ви осигурят опора, докато сте в движение, независимо дали превозвате децата си до и от училище или отивате до магазина за хранителни стоки.

Обувки на токче

Всички знаем колко стресираща може да бъде ролята на родител, така че отделянето на време за себе си е от съществено значение. Ако има кой да гледа децата, докато вие сте на среща, един страхотен чифт токчета може да ви помогне да завършите тоалета си. Важно е да помните, че това, че сте станала майка, не означава, че все още не можете да носите чифт токчета. Най-добре е обаче да инвестирате в чифт, който е дълготраен, надежден и удобен, тъй като високите токчета могат да причинят болки в краката.

Сандали

Да излезете навън с децата си и да се потопите в лъчите през летните месеци може да бъде чудесен начин за сближаване. Чифт удобни сандали е задължителен, за да сте сигурни, че сте облечени за сезона. Носенето на чифт модерни сандали може да ви помогне да завършите лятната си визия, независимо дали отивате в парка, на почивка или на плажа.

Наличието на всички изброени по-горе видове обувки в гардероба ви ще гарантира, че сте готови за всеки случай, независимо дали превозвате децата от точка А до точка Б, изпълнявате ежедневните си задачи или отивате на романтична среща с партньора си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Защо повечето хора нямат първа любов?

Кои са знаците, че някой е силно влюбен в нас?

Коя подправка е по-здравословна: риган, розмарин или босилек

Популярни напитки, които предпазват мозъка от заболявания

Ето кои са 4-те най-опасни зодии според астрологията

Кои 15 храни да ядете, за да качите качествена мускулна маса?

Кои са 4-те зодии, които са най-добри в леглото

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Тази билка помага за ускоряване на регенерацията на нервите

7 храни, които понижават високия холестерол

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com