Домакинските уреди, които ще улеснят живота ти

8731
Снимки: iStock/Guliver

Сред домашните задължения има приятни и не толкова приятни, но всички трябва да се свършат, особено ако имате семейство и се грижите за цялото домакинство. Наред с това, работата и останалите ви ангажименти също изискват внимание. Можете да се справите с всичко, ако имате верни помощници, които отнемат част от времето и усилията ви. А кои са те в домакинството? Нека видим уредите, които ще улеснят живота ви.

Кухненски робот 

Той съчетава няколко различни уреда и може да свърши много работа в кухнята. Удобен е, работи бързо и може да осигури вкусна храна за нула време. Разполагате с различни приставки, които се сменят лесно и позволяват приготвяне на различни заготовки или ястия. Определено спестява много време в готвенето.

Блендер 

Предпочитан от всяко домакинство, особено в онези, които здравословното хранене е на почит. С него можете да приготвяте най-различни полезни смутита, здравословни закуски и рецепти за малки и големи. Няма да сбъркате, ако обзаведете кухнята си с него.

Робот за почистване 

Чистотата у дома е нещо задължително. Колкото и да е удобна добре познатата прахосмукачка, ако я използвате дълго време, болките в гърба няма да закъснея. Роботизираната, обаче, е друга работа. С едно докосване на тази прахосмукачка може да изчистите дома си, докато правите нещо коренно различно. Просто я оставяте, а тя чисти. Някои модели могат да се контролират дори през смартфоните.

Защо всяка домакиня трябва да има кухненска ножица

Кухненските ножици са един от онези кулинарни инструменти, които често биват пренебрегвани, но са адски полезни. Да, ножът може да изп...

Мултикукър 

Лесно, бързо и вкусно готвене ще ви осигури тази кухненска джаджа. Мечта на всяка домакиня, мултикукърът има редица функции, които ви позволяват да експериментирате в кухнята. Сложете желаните съставки с него, натиснете няколко копчета и оставете останалото на него. Може да го оставите на бавно готвене и да отидете на работа, за да имате току що готово домашно ястие, щом се приберете.

Хлебопекарна 

Какво по-хубаво от домашен хляб за обяд или вечеря? Хлебопекарна може да ви осигури такъв и то по избрана от вас рецепта. Всичко, което трябва да направите, е да сложите необходимите продукти, да зададете програма и да натиснете копчето.

Сокоизстисквачка

10 готварски трика, които ще улеснят всяка домакиня

Майстор-готвчати знаят много трикове, с които да си улеснят живота в кухнята. Как да проверим дали яйцата са пресни Ако сте ги закупи...

Не се сещаме за по-добро начало на деня от кафе и фреш от току що изцедени плодове, за който се е погрижила новата ви сокоизстисквачка. Осигурява витамини по всяко време, чудесна за всеки дом.

Кафемашина 

Така и така заговорихме за кафе. Голяма част от хората започват деня си с него, някои и продължават. С хубава кафемашина може да имате ароматно, силно и ободряващо кафе или капучино само с няколко натискания на копчетата.

Пречиствател за въздух 

Ако живеете в голям град, той ви е крайно необходимо, тъй като въздухът навън не е особено чист. Може да го поставите във всяка стая, а той ще се погрижи да дишате свеж въздух, полезен за белите ви дробове. Пречиствателят за въздух е страхотно решение за добро здраве на цялото семейство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Каква е подходящата за вас доза витамин C и как да си я набавите

Не използвайте ябълков оцет, ако имате тези здравословни проблеми

Лазаровден 2024 г.: Традиции, ритуали и символика

Лекар: Следете за тази малка подробност и сами ще различавате настинка от алергия

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Кои са най-неподходящите храни при разстройство?

Когато човек го сърби цялото тяло, какво означава това?

Канела: защо е опасна и как влияе на нивата на кръвната захар?

Болката в сърцето отива в лявата ръка: каква може да бъде причината?

Лазаровден и Цветница: Срещата на християнските празници и народните традиции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com