Избягвайте тези нещастни цветове според вашия зодиакален знак

6026
Избягвайте тези нещастни цветове според вашия зодиакален знак
Снимка: iStock

Представете си, че влизате в една стая и незабавно усещате прилив на позитивизъм или, обратно, изпитвате внезапна вълна на дискомфорт. Възможно ли е цветовете около вас да влияят на настроението и късмета ви? Днес навлизаме в очарователното царство на астрологията, за да разкрием връзката между лошите цветове и всеки зодиакален знак.

Овен: Огнено червено

За динамичния Овен червеното символизира страст и енергия. Въпреки това, когато става въпрос за предпазване от потенциален лош късмет, препоръчително е арианците да избягват прекалено ярките нюанси на червеното. Вместо това изберете по-приглушени тонове, за да поддържате баланс и хармония.

Уж добри, но и тези зодии не са цвете за мирисане - ето защо!

Телец: Електрично синьо

Телците са известни със своята стабилност и практичност. Изненадващо, електриково синьото със своята непредсказуема енергия може да наруши тяхната заземена природа. Земните тонове, като зелено и кафяво, са по-подходящи за поддържане на равновесието на Телеца.

Близнаци: Жълти нюанси

Живите Близнаци се управляват от Меркурий, който традиционно е в съответствие с жълтия цвят. Въпреки това, прекомерната употреба на ярко жълто може да доведе до безпокойство. Меките пастели или неутралните жълти цветове могат да поддържат положителната енергия, без да превъзхождат жизнената личност на Близнаци.

Рак: Наситено черно

Раците, с техните възпитателни инстинкти, трябва да бъдат внимателни с черния цвят. Въпреки че представлява изтънченост, предозирането може да засили естествената им чувствителност. Фините сиви и успокояващи сини са отлични алтернативи за поддържане на спокойна среда.

Лъв: Меко зелено

Лъвът, увереният и харизматичен знак, може да се възползва от намаляване на интензитета на зеленото. Меките, земни зелени могат да запазят положителната аура на Лъва, без да надделяват над тяхната жизнена личност.

Дева: Ярко оранжево

Девите, известни със своята практичност, могат да открият, че пищните портокали нарушават чувството им за ред. Изборът на по-меки прасковени тонове или земни теракоти може да подобри обкръжението им, без да създава ненужен хаос.

Везни: наситено кафяво

Везните, с тяхната любов към баланса и хармонията, трябва да бъдат внимателни с наситените кафяви нюанси. Докато земните тонове резонират добре с енергията на Везни, избягването на прекалено тъмните кафяви цветове гарантира по-хармонично жилищно или работно пространство.

Скорпион: неоново розово

Скорпионите, често свързвани с интензивност, могат да открият, че неоново розовото изостря страстната им природа. Изборът на приглушени розови или наситени бордо тонове може да запази магнетичната си енергия, без да претоварва обкръжението им.

Стрелец: Ярко лилаво

За приключенския Стрелец живите лилави могат да бъдат твърде стимулиращи. Изборът на по-меки лавандулови нюанси може да допълни оживената им природа, като същевременно запази усещането за спокойствие.

Козирог: Ярко червено

Козирозите, с техния дисциплиниран подход, може да искат да бъдат предпазливи с ярко червените. Фините кестеняво или наситено бордо могат да запазят чувството си за контрол, без да въвеждат ненужна импулсивност.

Водолей: Електрично жълто

Докато Водолеите традиционно се свързват с електрически цветове, прекомерната употреба на електрически жълти може да доведе до умствена умора. По-меките пастелни жълти или приглушените тонове могат да запазят положителните вибрации, без да претоварват внимателния ум на Водолея.

Идва годината на Дървения дракон - кои ще са зодиите, които ще имат най-много късмет

Риби: Тъмно сиво

Рибите, известни със своята емпатична природа, трябва да избягват тъмно сиво, което може да засили чувството на меланхолия. По-меките сиви или успокояващите сини цветове могат да създадат спокойна атмосфера, която се съчетава по-добре със състрадателната енергия на Риби.

В сложния гоблен на астрологията цветовете около нас играят фина, но въздействаща роля при оформянето на нашите преживявания. Като разберем уникалната връзка между зодиакалните знаци и цветовете, можем да направим информиран избор, за да създадем пространства, които резонират положително с нашите индивидуални енергии. Така че следващия път, когато посегнете към тази четка или изберете ново облекло, оставете звездите да ви водят към по-щастлив и по-хармоничен живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Тези ключови симптоми показват, че имате проблем с щитовидната жлеза

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Тези суперхрани намаляват риска от онкологични заболявания

Това е най-полезната закуска за чревното здраве

Добавете този зеленчук към салатата си и няма да се познаете в огледалото

Вкусът на метал в устата и още 8 признака на ниска киселинност на стомашния сок

Защо чаят от ройбос е полезен за жените?

С тези съвети, лесно ще различите пресните яйца на пазара

Първите 3 дни от Страстната седмица: Традиции и вярвания

Яжте тези храни вечер, за да спите хубаво през нощта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com