Как да си възстановим пари след работа в чужбина?

7181
Как да си възстановим пари след работа в чужбина?
Снимка: RT Tax

Знаете ли, че ако сте работили в чужбина през последните 5 години, можете да кандидатствате за възстановяване на надвнесени данъци за този период?

Процедурата е стандартна и можете и сами да подадете молба за връщане на данъци, В този случай съществува шанса да срещнете известни проблеми като неправилно попълнени данъчни декларации или трудности с общуването с данъчните власти. Това обаче може да доведе до силно забавяне на възстановяването или дори и до отказ да бъдат изплатени надвнесените суми. Именно затова Ви препоръчваме да се обърнете към специалистите, които ще направят процеса по-бърз, сигурен и лесен.

Основната цел на РТ Такс, водеща компания за възстановяване на данъци, е да ви спестят пари. Те ще поемат целия ангажимент по възстановяване на вашите надвнесени данъци, ако сте работили във Великобритания, Норвегия, Холандия, Германия, Ирландия, Дания, Австрия или САЩ. Компанията ще се погрижи за всичко вместо вас, независимо от размера на обезщетението. Благодарение на екипа от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен професионален опит, РТ Такс връща средно по 804 евро на клиентите си.

И така, как можете да си върнете данъците? Трябва да следвате 4 лесни стъпки.

 - Трябва да се регистрирате по най-удобния за Вас начин – онлайн чрез регистрационната форма, по имейл или телефон. Ще получите пакет документи за подаване след направена регистрация.

 - След това попълвате формуляра, изпратен от РТ Такс, и добавяте всички необходими документи.

 - Когато подадете документите си, започва процесът на тяхната обработка. Може да следите процеса чрез онлайн акаунт, който ще бъде създаден за вас.

 - Веднага щом чуждестранната данъчна администрация възстанови надвнесените ви данъци, RT Tax ще преведе сумата по вашата банкова сметка и ще ви информира по имейл или телефон. Обикновено целият процес отнема от 2 до 6 месеца, продължителността му зависи от бързината на обработка от съответните чуждестранни данъчни органи.

Как да осребря чек от САЩ бързо?

Много хора се сблъскват с този проблем – получават чек в щатски долари и се чудят къде и как да го осребрят. В САЩ плащането с че...

Нещо повече - за да изчислите приблизителна възвръщаема сума предварително, може да се възползвате от безплатния онлайн калкулатор в сайта.

Добрата новина е, че компанията не изисква предварително заплащатане за услугите си. Комисионните се приспадат от успешно възстановената сума, преди остатъкът да се преведе на клиента по банков път. Тоест вие не дължите нито една стотинка преди данъците да бъдат върнати.

Важно е да се отбележи, че процедурата е напълно легална и безопасна. Връщането на данъци не ви лишава от възможност за пенсия, отпуска, нова законна работа или други социални осигуровки. Чрез тази процедура се възстановяват само надплатените суми върху дохода и това не засяга социални придобивки, които използвате в друга държава. Както и разрешение за работа в бъдеще, което няма никакво отношение към данъчната система.

RT Tax улеснява всичките процеси, като предлага помощ от специалисти по възстановяване на надвнесени данъци. Тяхната цел е всеки клиент да получи обратно това, което му се полага по закон. Първоначалните консултации с РТ Такс са напълно безплатни – свържете се с компаният на +359 2 474 83 83, за да разберете дали вие или вашите близки, отговаряте на условията за получаване на обезщетения за надвнесени данъци или получаване на детски надбавки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com