Какво ще намерите в китайски магазин 4sales.bg

5893
Какво ще намерите в китайски магазин 4sales.bg
Снимка: Jim Bradley / Pixabay

През периода на 90-те години, китайските стоки се смятаха за нискокачествени и бяха много по-евтини от останалите аналози на пазара. Светът и технологиите постоянно се развиват, с което настъпиха промени и в този тип продукти. Те останаха евтини и достъпни в интернет, но качеството им значително се подобри. По-долу ще разберем някои особености и какви китайски предложения са достъпни във 4sales.bg?

Защо масово хората предпочитат покупката на китайски стоки

Никога не е изключен вариантът за продажба на нискокачествени и евтини китайски стоки от никому неизвестни брандове. Предлагат се в малките магазинчета, тип всичко в едно. Когато търговецът е специализиран в продажбата на такива артикули, за да запази реномето и клиентите си, той добре подбира брандовете, с които работи. По този начин уверено дава гаранция. Повечето потребители предпочитат пазаруването на китайски стоки от 4sales, защото са:

  • с високо качество – предлаганите от 4sales продукти от Китай следват определени стандарти за качество, което гарантира дълготрайност и безпроблемна функционалност;
  • със значително по-ниски цени – поради по-ниско платения труд в страната и вноса в големи количества, пристигащите от там артикули са евтини и с високо качество
  • с голямо разнообразие от видове, размери и цветове – работят с множество доставчици, позволяващи предлагането на голямо многообразие от артикули;
  • с неповторими дизайни и екстри – 4sales работи с китайски брандове, предлага техни стоки, отличаващи се със собствени особености и иновации.

Какво се предлага във 4sales

От дълги години са на пазара и през цялото време продуктите в онлайн магазина постоянно се разнообразяват, а гамата става все по-разнообразна. Всички стоки са разделени на категории за по-лесното откриване и навигиране. Срещат се джаджи за дома, градината и такива от категория хоби и техника. Предимно преобладава електрониката: таблети, компютри, телефони, аксесоари. Достъпни са и стилни дамски и мъжки дрехи, накити и бельо както за зимата, така и за лятото, есента и пролетта.

Доста разнообразна е категорията от коледни украси, сред които преобладават LED лампичките и цветните светлини, изкуствените елхи и играчки. Достъпни са още продукти за здраве, за автомобили, за телевизора, аудио и видео оборудването. Голяма е наличността на играчки и принадлежности за деца. Много харесвана е още и категорията от електрически и бензинови транспортни средства, където са налични тротинетки, скутери, двуколки и триколки. Преобладават джаджите за забавление, като дроновете, акумулаторни коли и квадрокоптери.

Кои са "ФАНГО - БГ" ЕООД

Това е стоящата зад онлайн магазин 4sales фирма. Представлява българо-китайско дружество, основната дейност на което е вноса на китайски продукти в България. Като вносител са на отрасловия пазар от 12 години и днес имат огромна база от фенове и лоялни клиенти, водещи със себе си нови потребители, които остават лоялни последователи. Така, за 12 години базата от доволни клиенти е достигнала забележителната цифра от над 30 000 души.

Мисията на компанията е осигуряването на максимална полезност за своите клиенти: постоянна поддръжка на закупените от 4sales стоки, безплатно експертно консултиране, продължителна гаранция, подробни продуктови описания. Компанията "ФАНГО - БГ" ЕООД е изключително гъвкава и приспособима към желанията и нуждите на клиентите, постоянно разширявайки продуктовото си портфолио. Следи тенденциите в развитието на технологиите, проучва техните предимства и недостатъци и познавайки потребителските потребности подобрява и надгражда продуктовия си каталог.

Какви съвети дават от 4sales за правилния избор на продукти

Специалистите от онлайн магазина споделят, че правилният избор на стоки до голяма степен зависи от потребителските нужди и потребностите. Основни акценти, спрямо вида, е съвместимостта, размерите, цветовете, функционалността. Поради фрагментацията на пазара и отделните видове за даден продукт, се налага тяхното проучване и преценката спрямо потребителските нужди. За да са уверени, че клиентите им правят най-подходящия избор, от 4sales са предвидили отдел по клиентска поддръжка, който безплатно помага на хората да открият възможно най-подходящия за тях вариант.

Предлагат ли се изгодни намаления и промо-оферти

Както беше споменато във връзка с мисията на компанията, от 4sales постоянно следят новите технологични и модни трендове, както и потребителските нужди. На база тези данни подбират определени продукти, които се обявяват на промоция и са по-достъпни за лоялните и нови клиенти на онлайн магазина. Процентът на намаленията е различен – от 8% до над 50%. Изборът от видове стоки е огромен и обхваща разновидности от различните категории на сайта, за да се възползват хората с отделни нужди и потребности.

Поради повишената динамика на изчерпване на продуктовите намаления в този раздел, много клиенти следят наличностите от сайта и добавените нови предложения. Така, при намаляване на следените артикули, веднага ги поръчват, изпреварвайки останалите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Защо тази риба е най-добрата при диабет и болна щитовидна жлеза

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 1 юни /валутен калкулатор/

Какво никога да не правим при сърбеж на очите – създава повече проблеми

Какво причинява пожълтяване на дланите на ръцете ви?

Този симптом сутрин показва, че може да имате дибает

Какво да правим при отекли глезени, за да се възстановят най-бързо?

Как да приемате правилно корен от валериана?

Защо ни се появяват торбички под очите?

Зачервяване и сърбеж на ръцете: причини и методи за борба

Защо се появяват папиломи по тялото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com