Коледни подаръци, които всеки фен на джаджите ще хареса

6495
Коледни подаръци, които всеки фен на джаджите ще хареса
Снимка: iStock/Guliver

Светът е изграден от технологии на 99%. Поне така се усеща. Технологии в ръцете ни, технологии пред очите ни, в нашите спални и бани, в нашите мечти… Нищо чудно, че сте заобиколени от толкова фенове на джаджите! Чудите се как да ги зарадвате за Коледа?

Трудното при любителите на джаджи е, че те вероятно вече имат всичко, което ви минава през ума – джойстици, смарт часовници, дронове и какво ли още не. За щастие, събрахме на едно място няколко технологични подаръка, които не са толкова популярни и ще се харесат на всички фенове.

1.Умен масажор

Тази година беше поредната, изпълнена със стрес, така че защо да не зарадвате някого с умен масажор? Omron E3 е терапевтично устройство, което може да използвате, докато работите на компютъра или просто гледате телевизия.

2. Bluetooth високоговорител

Отпуснете се с Bluetooth високоговорителя, който допълва всеки интериор. Получавате 12 часа време за възпроизвеждане и богат звук с топли баси. Вълнообразният материал на високоговорителя придава изтънчен стил, а вграденият микрофон ви позволява да отговаряте на обаждания със свободни ръце.

3. Безжично зарядно

Повечето съвременни смартфони поддържат безжично зареждане, което е много по-удобно, отколкото всеки път да търсите контакт и да пъхате кабел. Ето защо едно универсално безжично зарядно би зарадвало всеки фен на джаджите!

4. Апарат за моментни снимки

Какво да подарите на любимите жени под 100 лева?

Коледа вече дебне зад ъгъла, затова е добре да помислите как искате да зарадвате важните хора в живота си. А с технологиите, които напр...

Съществува ли човек, който не обича да създава спомени и да запечатва моменти? Polaroid Now разполага с два обектива и решава кой ще е подходящ, така че получавате красиви портрети - дори без светкавицата. А само с едно докосване имате 9 секунди, за да съберете приятелите си и да се усмихнете.

5. Пречиствател на въздух

Това е наистина страхотен подарък, който всеки, живеещ в голям град, би оценил! Нощният режим на този пречиствател включва нова технология, специално разработена за вашата спалня.

За още интересни предложения може да посетите сайта на Техномаркет.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com