Pulse Food - здравословна храна директно от фитнес залата

5287
Pulse Food - здравословна храна директно от фитнес залата
Снимка: Pulse Fitness&Spa

Нова услуга от лайфстайл веригата Pulse Fitness&Spa

За пореден път Pulse Fitness  &  Spa доказват, че не са просто зали за тренировки, нито обикновени спа комплекси, а единствената по рода си лайфстайл верига у нас, която налага тенденциите във фитнес сектора и не спира да предлага иновации на своите клиенти. Pulse Food е поредната нова услуга, която е на разположение както на трениращите, така и на живущите в близост до клуба. Кулинарни предложения, съобразени с всяка спортна цел и то в самия фитнес обект.

Можете да тренирате и спокойно след това да си изберете и вземете готова храна за вкъщи или офиса. Ако пък не бързате, можете да се настаните в тихия и спокоен кът за хранене. Възможностите за избор включват най-популярните източници на фибри, белтъчини и въглехидрати сред трениращите.

Независимо дали сте на високопротеинова, кето, или друг тип диета, тук ще намерите предложения, пасващи на вашия тип хранене. Освен чудесния вкус, още едно от предимствата е, че няма да се налага да губите време и усилия, за да готвите сами.

 „Знаем, че добрата храна е неизменна част от пътя към желаната фигура. Искахме да дадем на своите клиенти възможност да консумират първокачествени и селектирани храни, без да правят компромис с вкуса и качеството. Така се роди идеята за Pulse Food. Неслучайно слогън на услугата е фразата: „Вкусният път към добрата форма!“” – коментира Ц. Грозданов – търг. директор на Pulse Fitness  &  Spa.

Първата локация, в която може да се възползвате от Pulse Food, е обектът от веригата в столични квартал Хаджи Димитър. Много скоро обаче услугата ще е налична във всички Pulse Fitness  &  Spa клубове в София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com