Това е най-модерната прическа, която подмладява с поне 20 години

36059
Това е най-модерната прическа, която подмладява с поне 20 години
Снимка: iStock/Guliver

Смяната на прическата е ефектен и бърз начин да преобразите визията си в крак с новите тенденции. Тоталният хит през 2021-а носи името пикси. Тази закачлива прическа е къса, с постепенно издължени краища в предната част на главата. Еднакво добре изглежда както на права, така и на къдрава коса. Освен че придава интересен вид, някои стилисти я определят като прическата за жените без възраст. Може не само да съживи косата ви, но и да ви подмлади.

Друго предимство на пикси прическата е, че е лесна за поддържане и се стилизира бързо. Можете да я разнообразите с къдрици, мокър ефект, гребен или като добавите аксесоари. Колкото по-небрежно стои косата обаче, толкова по-добре. Тя е интересна смесица между боб (каре) и късо дамско подстригване. Обикновено предните кичури са леко издължени. Оформлението е небрежно, леко рошаво, често включва и бретон, отметнат на една страна. Научно установено е, че когато сменим рязко прическата си, започваме да се чувстваме като изцяло нов човек. Ако в момента имате нужда точно от това, обмислете варианта пикси.

Тези диадеми са новият най-голям хит (СНИМКИ)

Тенденциите за красота се променят със светлинна скорост. Затова никога не се заричайте напълно за нищо. Ето един изключително подценяв...

Коафьорите я препоръчват горещо, за да освежите косата си, ако години наред сте я поддържали дълга. Единственият проблем, който можете да срещнете с фризурата, е, че няма да можете да я прикриете по никакъв начин освен с шапка. Доста е дръзка и е подходяща само за смели дами, решени да експериментират с косата си. Един от големите плюсове на прическата е, че акцентира върху чертите на лицето, а особено добре стои в съчетание с небрежен бретон на вълни.

Изключително модерни са необичайните цветове и оригинални нюанси в косата, затова не се колебайте да добавите няколко пъстри кичура в новата си прическа. През 2021-а ще бъдат актуални всички фризури до раменете като боб, лоб и каскада. Късите прически са предпочитани от дамите с по-фина и тънка коса, тъй като позволяват лесно да постигнете обем. Ако косата ви е по-къса, автоматично изглеждате по-стилна, а и по-висока.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Как да се държим с хипохондрик, така че да му помогнем?

Първа помощ при високо кръвно: Ето какво трябва да се направи

Как числата могат да съсипят живота ви?

8 уникални предимства на витамин Е

9 заболявания, които водят до умора и сънливост

7 тихи признака, че имате дефицит на желязо

Когато стресът ви удари в тялото: 15 неподозирани симптоми

Как да облекчим мускулния спазъм на врата?

Опасни симптоми: болка в ушите и главоболие - какво да правим

Кои са "забранените" храни при болки в ставите?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com