X
 
 

Безплатни прегледи за детския растеж на 26 септември във Варна

967 0
photo of Безплатни прегледи за детския растеж на 26 септември във Варна
Снимка: iStock/Guliver
За трета поредна година Варненското дружество по детска ендокринология ВАПЕД, Медицински университет – Варна, Университетската болница „Св.Марина” и ДКЦ „Св. Марина” организират Дни на отворените врати за детския растеж.

Безплатните профилактични прегледи ще се проведат на 26 септември (четврътък) от 9.00 до 11.00 часа в кабинет 304 (3 ет.) в ДКЦ „Св. Марина“ – Варна. При консултациите, стари записани данни за ръста на детето са изключително важни, напомнят от лечебницата.

155 са свободните места за детските градини във Варна

Днес бяха обявени резултатите от поредното класиране във варненските детски градини. Стана ясно, че от кандидатствалите за първа г...

Прегледите са по повод Седмицата на децата с отклонения в растежа, която се отбелязва по целия свят третата седмица на септември. Целта е навреме да се открият децата с проблемен растеж, да се диагностицира заболяването, което е причина за нисък ръст, както и да се подкрепят семействата на деца със заболявания и синдроми, свързани с него.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 19-20 октомври

Овен Много е вероятно да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Емоциите ще се дължат на възникнал спор, но не правете генерални заключения....