Безумци на мотори празнуват Коледа с опасни каскади, МВР спи (ВИДЕО)

6675

Поне два полицейски автомобила не реагират на извънредно опасни каскади с мотори в центъра на Варна, съобщава читател на Actualno.com.

На клипа са заснети четирима мотористи, които правят каскади на оживени улици и булеварди във Варна. Единият от тях снима с камера. Мотористите са облечени като Дядо Коледа и карат на една гума, дори без ръце, като в един момент подминават на светофар и полицейска кола, но не се вижда полицаите да реагират по какъвто и да е начин.

Спираща дъха гонка между автомобил и мотор с над 300 км/ч (ВИДЕО)

Това видео, публикувано в YouTube, показва вълнуваща надпревара между пистов мотор и автомобил. Изключително бързият мотор Kawasaki ZX...

"Това са самовлюбени егоисти, които смятат че всички трябва да им търпят простотиите, демонстрациите, зверския шум. Живял съм до пътя за Златните и през лятото вечер не може да се спи от такива. Полицията не взема никакви мерки въпреки сигналите, които сме подавали. Истинският проблем обаче е, че тези паразити застрашават живота на другите хора и понякога УБИВАТ. За пример мога да дам Лора, която беше убита на пешеходната пътека до Завод Дружба също от моторист нагъл, арогантен, демонстриращ самочувствието и егото си", възмущава се нашият читател.

Клипът е качен във Facebook профил, който Actualno.com ще предостави на МВР при поискване. Уточнено е, че въпросният потребител е бил заедно с още трима души. Можете да видите опасните каскади ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com