Животните във варненския зоопарк приемат нормално жегите

17188
Животните във варненския зоопарк приемат нормално жегите
Снимка: БГНЕС

Животните във варненския зоопарк приемат нормално високите температури, които тормозят града през последните дни. Това съобщи за агенция „Черно море“ директорът Иванка Стоянова.

Жегите не са чак толкова големи, а освен това тези температурни стойности не са нещо ново за нашите питомци, допълни тя. Във варненския зоопарк няма практика, както в други, в клетките да се слагат големи ледени късове, които да разхлаждат животните.

Всички бебета, родени в зоопарка във Варна, са осиновени

Успешно завърши кампанията под мотото "Осинови бебетата на зоопарк Варна!", чиято цел беше да се подпомогне дейността на зоологическата...

Питаха ме наскоро дали мечките се къпят по-често в жегите. Аз отговорих, че мечките непрекъснато се къпят. Нищо извънредно не се е случило, категорична е Иванка Стоянова.

През летните месеци животните в зоопарка на морската столица минават на специална диета. Храната е по-лека, съставена от елементи, които да помагат на питомците през тези месеци.

Не си мислете обаче, че даваме на хищниците зеленчуци. Това е немислимо. Тези животни си искат своето, успокои директорът на зоопарка. Според нея храненето на питомците в зоопарка винаги се съобразява със съответния сезон и какво им е нужно като хранителни вещества.

 

Отоплението на животните във Варненския зоопарк е осигурено

Осигурено е отоплението на животните във Варненския зоопарк, съобщи Агенция Фокус. Въпреки отрицателните температури, в зоокъта  ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com