Образуваха досъдебно производство за палеж на три коли във Варна

2515
Образуваха досъдебно производство за палеж на три коли във Варна
Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура във Варна образува досъдебно производство за палеж на три коли –престъпление по член 330, ал. 2 от Наказателния кодекс.

На 16 ноември 2015 год. около 21,30 часа пред жилищен блок в курорта Свети Константин и Елена са подпалени три коли, две от които са напълно унищожени. Единият от автомобилите – марка „Фолксваген”, е лизингов и е управляван от синдика на на "Полимери"– Девняв Девня Иван Балабанов. Балабанов е баща на председателя на Общинския съвет във Варна адвокат Тодор Балабанов.

КАТ-Варна спира да регистрира коли, свършиха табелите

Регистрацията на автомобили в КАТ-Варна се преустановява заради изчерпване на наличните регистрационни табели. Услугите, които сектор ...

Огънят е унищожил предницата на лизинговата кола. Другите два автомобила – „БМФ” и таксиметрова „Дачия”, паркирани до колата на синдика, са напълно унищожени. Те са собственост на двама живеещи в жилищния блок.

Окръжната прокуратура във Варна назначи пожаро-техническа експертиза, която трябва да посочи причината за пожара. Днес бе извършен повторен оглед на паркинга в курорта.

Разпитват се свидетели, с показанията на които ще бъде установено кой е първият автомобил, от който е тръгнал пожарът и се е разпрострял върху другите два и част от партерното помещение на блока. Извършват се оперативно-издирвателни действия, установяват се камери за видеонаблюдение в района и се търсят веществени доказателства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com