„Червен динамит“ спечелиха футболния турнир в с.Върбовка

9841
„Червен динамит“ спечелиха футболния турнир в с.Върбовка

„Червен динамит“ спечели  турнира по футбол на малки врати за купата на кметство Върбовка. Наградите бяха връчени на специална церемония в центъра на селото.

В турнира участваха 10 отбора. Бяха изиграни общо 39 срещи и бяха вкарани 289 гола. На-много попадения в противниковата врата отбеляза Осман Мъстънов от „Лудогорец Върбовка“ с 20 гола. Най-добър играч на турнира е Милен Петков от „Червен динамит“. Призът за най-добър ветеран получи Иван Самуилов от „Спортист Върбовка“. Награда за най-млад участник в турнира взе Алекс Бистров.

Инж.Емануил Манолов: Трети март е датата, на която трябва да сме градивни

Националният празник на България е датата, на която трябва да сме градивни; да търсим пътищата за развитие на собствената ни държава; д...

Специална награда за най-красив автогол, която още по време на първия мач обяви кметът на община Павликени инж.Емануил Манолов, отиде при Георги Богданов от „Спортист Върбовка“.

Спомоществователи на турнира са Училищното настоятелство на ОУ „Филип Тотю“ с.Върбовка, председателят на Общински съвет-Павликени инж.Дончо Дончев, кметът на община Павликени инж.Емануил Манолов и кметът-домакин Антон Антонов, както и бизнесмените Иван Трифонов и Атанас Благинов.

 

 

Десетки павликенчани се поклониха пред Васил Левски

Павликенчани поднесоха цветя и се преклониха пред паметта на Апостола на българската свобода Васил Левски. В късния следобед в четвъртъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com