Убитата студентка Вероника не е била насилена

22856
Убитата студентка Вероника не е била насилена
Снимка: БГНЕС

Не е упражнено сексуално насилие върху Вероника Здравкова - 23-годишната студентка, която беше открита мъртва вчера във водите на река Янтра. Информацията съобщи наблюдаващият прокурор Цани Попов.

Към момента основната версия, по която се работи е "убийство с цел грабеж". "Липсва дамската чанта на момичето, съответно нейния портфейл и телефон”, обясни Попов. Към момента няма точна информация за часа на смъртта, информира Радио "Фокус". 

Във Велико Търново хора тръгват на протест заради убийство

Изчезналата 23-годишна студентка Вероника Здравкова е намерена на място, което се счита за много опасно. Тялото беше намерено вчера, 3 ...

„Панталонът на момичето е бил свален най-вероятно поради дългия престой във водата и от течението”, коментира още наблюдаващият прокурор. Все още няма конкретно лице, което да е заподозряно за жестокото убийство.

Междувременно криминалисти извършват втори оглед на мястото, където бе намерен трупът на Вероника Здравкова, край моста на р. Янтра до жп гарата в Търново. Полицаи са разделили района на участъци и търсят улики.

Водолази с лодки отново проверяват коритото на реката, вероятно за оръжието на жестокото убийство и чантата на момичето, която не бе открита вчера, информира "24 часа".

Тялото на момичето бе открито вчера в района на ЖП гара Велико Търново. Вероника Здравкова бе обявена за общодържавно издирване. Тя изчезна на 28 февруари около 19.00 часа, когато е приключил работният й ден.

Излязоха мотивите срещу Николай Русинов-Чеци за убийството на Яна Кръстева

Убийството на Яна Кръстева безспорно е извършено в съучастие, с особена жестокост и по особено мъчителен начин в градски парк, предназн...

Снимка: Архив

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com