Ученическият скандал във Велико Търново - "те я нападат"

13684
Ученическият скандал във Велико Търново - "те я нападат"
Снимка: Getty Images/Guliver

Проблем е само моята дъщеря да си слага краката на чина и да си слуша музика от телефона. Но не е само тя. Така майката на осмокласничката Наталия Ангелова пред Нова телевизия.

Осмокласничката нашумя с поведението си заради скандал с учителя си по български език и литература Валентин Деневски. Причината – Наталия го е ударила, докато той се опитал да я заведе в кабинета на директора, след като ѝ правил забележка за непристойно поведение. По думите на Деневски тя не спряла музиката от телефона си, но Наталия заяви, че всъщност нейна съученичка е слушала музика високо. Деневски обаче каза, че Наталия го е целела с хартиени топчета. Тя никога не отговаря на въпроси, които ѝ задавам. Редовно имам проблеми с нея, добави учителят. На всичкото отгоре Деневски отново каза, че Наталия е донесла нож в училище и е заплашила да заколи учителя си. Ученичката потвърди, че е отправила закана, но когато е била ядосана, но била носила ножа от два месеца и дори го забравила.

Сигнал за бомба е подаден в столичното 18 СОУ

Сигнал за бомба е подаден в столичното 18 СОУ. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден о...

Наталия се оказа проблемно дете в очите и на други учители – например по география. Вижте в дневника отсъствията ѝ, всеки ден Наталия седи в двора с кафенце и цигарка. Исках да я изпитам за тройка, тя не искаше да стане дори, подчерта учителката.

Класният ръководител на Наталия също потвърди, че непрекъснато разговаря с родителите на Наталия. Те проявяват голяма отговорност, заяви учителката.

Майката на Наталия се опита да я оправдае, като извади медицинско свидетелство как преди година Наталия била бита от ученици от друго училище. Установено е кой е извършителят, но майката каза, че тя не искала да води в педагогическа стая нападателя на дъщеря си, защото това не било решение. Сега вие нападате дъщеря ми, как искате да реагира, завърши майката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com